Afbeelding van het onroerend goed
MAT24745
€ 810,000
Perceel Te koop
13 afbeeldingen beschikbaar
MAT24745
€ 810,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Arenys de Mar, Barcelona

 • Perceeloppervlakte 748m²

Perceel met een project voor een turn-key huis van 227 m² in Arenys de Mar.

Perceel gelegen in Arenys de Mar, een paar meter van de haven en met een strategische locatie om zowel met het openbaar als met het openbaar vervoer te verhuizen. De afstand naar Barcelona is ongeveer 40 kilometer en de idyllische Costa Brava op slechts 20 minuten met eigen vervoer.

Arenys de Mar heeft een nationale snelweg en snelweg, voor snelle toegang en efficiënte verbindingen met Barcelona en Frankrijk. De stad heeft een eigen treinstation en verschillende bushaltes.

Het perceel meet 748 m², met een project voor de bouw van een villa van 267,78 m², met panoramisch uitzicht en op een paar meter van de jachthaven Arenys de Mar. Het huis kan zo veel of zo weinig worden aangepast als de klant wenst, met de nieuwste functies op het gebied van domotica en energie-efficiëntie. De finishing touch wordt een prachtig zwembad, om van uw huis een echt thuis te maken waar u met familie en vrienden van kunt genieten.

Dit is een uitstekende kans, aangezien de architecten en ontwerpers de leiding zullen hebben over het uitvoeren van dit avant-gardistische project, met respect voor de omgeving van deze fantastische locatie en die aan alle eisen voldoet.

Het belangrijkste kenmerk van het huis is de mate van personalisatie mogelijk. Het startproject bestaat uit het volgende:

Een verticale en horizontale structuur van gewapend beton, een witte SATE-achtige gevel, 19 cm thermoklei muren, met 60 mm polyurethaan isolatie en gecoat met hoogwaardige acryl mortel. Het omvat ook gipsplaat en metalen profielen of gips om te schilderen.

Het pand krijgt laminaat en porselein steengoed vloeren en Technal gelakte aluminium raamkozijnen (of vergelijkbaar), met geïsoleerd glas met een luchtkamer. De jaloezieën zijn zelfborgend en aluminium.

In de badkamers vinden we flushhars douchebakken, toiletten en bidets van het merk Roca of vergelijkbaar, kasten van het merk Geminis of vergelijkbaar en er zullen Grohe-kranen of iets dergelijks zijn.

Het huis heeft beveiligde toegangsdeuren, witgelakte toegangsdeuren met roestvrijstalen hardware en handgrepen en houten schuifdeuren met een metalen Scrigno-achtige structuur.

De op maat gemaakte keuken wordt geleverd door het Fenix NTM-assortiment met Bosch 8-serie apparaten of iets dergelijks, en omvat een inductiekookplaat, oven, magnetron en afzuigkap. Ten slotte zal het een Silestone-aanrecht hebben.

Andere kenmerken zijn elektrische en telecommunicatie-installaties, downlight-lampen met LED-technologie door het hele huis, buitenverlichting van het merk Faro, Simon 82 of vergelijkbaar, video-intercom en telefoon- en televisie-installaties in alle kamers.

Het airconditioningssysteem zal worden uitgerust met een Mitsubishi of vergelijkbaar merk aerothermisch systeem met warme en koude lucht. De energie-efficiëntie wordt A beoordeeld.

De buitenruimte omvat een barbecueplek, een bijkeuken en een infinity pool (voor € 55.000), met een mediterrane tuin.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Extra's

 • Aerothermisch systeem
 • Zoutchlorering
 • Gemotoriseerde jaloezieën
 • Energieklasse A

Indeling

Verhaal

 • 748 m²

Het bouwproject omvat het volgende:

Kelder 49,79 m²

 • Garage van 31,20 m²
 • Installaties oppervlakte 8 m²
 • Trap 4,5 m²

Begane grond 121,76 m²

 • Woon-eetkamer met toegang tot exterieur en kookeiland 52 m²
 • Gastenbadkamer 5 m²
 • Slaapkamer met eigen badkamer 31 m²
 • Hal 7 m²

Eerste verdieping 96,23 m²

 • 16 m² overloop
 • 3 slaapkamers
 • Badkamer 5 m²
 • Slaapkamer van 17 m² met eigen badkamer

Totaal 267,78 m², met een bruikbare oppervlakte van 225 m²

Ligging

Het perceel is gelegen in de stad Arenys de Mar, behorend tot de provincie Barcelona, regio Maresme en heeft een bevolking van 16.000 inwoners.

Het ligt op een paar kilometer van het Montseny-massief en het natuurpark Montnegre i el Corredor. De gemeente heeft een uitstekende toegang tot de NII, de zee en de spoorlijn Maresme.

Het heeft een van de belangrijkste havens van de provincie Barcelona.

Het biedt een strategische locatie, op slechts 40 kilometer van Barcelona en een paar minuten van de Costa Brava.

MAT24745
€810,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst