Afbeelding van het onroerend goed
MRS16236
€ 190,000
Perceel Te koop
15 afbeeldingen beschikbaar
MRS16236
€ 190,000
Perceel Te koop

Perceel te koop in Cabrils, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1,951m²

Investeringsmogelijkheid: groot perceel om te kopen in een eersteklas woonwijk van Cabrils aan de kust van Maresme.

Dit grote perceel in de woonwijk Montcabrer in de stad Cabrils is momenteel niet gecategoriseerd voor residentiële ontwikkeling, maar er is potentieel dat het perceel in de toekomst kan worden herbestemd voor residentieel gebruik. Omdat het wordt aangeboden tegen een prijs van minder dan 50% van de standaardprijs per m² voor bebouwbare woonwijken in dit exclusieve deel van de kust van Maresme, is dit een interessant investeringsvoorstel voor een vastgoedinvesteerder.

Dit perceel is 1.951 m² groot en ligt op het zuid / zuid-westen met wat uitzicht op zee. Het ligt op 10 minuten lopen van het dorpscentrum van Cabrils en op slechts 2 km van de zee en de aantrekkelijke badplaats Vilassar de Mar.

Het perceel maakte vroeger deel uit van een lokale privésportclub met een voorhof, een squashbaan en een tennismuur, gebouwd in de jaren 1960 en momenteel ongebruikt.

Het is omgeven door woonwijken en is het enige straat op straat dat is geclassificeerd als "recreatief gebruik", waardoor de kans op een mogelijke toekomstige verandering in classificatie groter wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigenschappen

  • Zeezicht

Ligging

Het land is gelegen in de prestigieuze woonwijk Montcabrer in Cabrils, op slechts 25 km van de stad Barcelona, 2,5 km van het strand en op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Het land ligt op slechts een minuut lopen van de plaatselijke tennisclub met 25m zwembad, padelbaan en restaurant.

MRS16236
€190,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst