MAT30096
3.880.000 €
Perceel Te koop
MAT30096
3.880.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Mataro, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 4.236m²

Perceel met de capaciteit om 50 appartementen te koop te bouwen in het centrum van Mataró.

Perceel te koop in Mataró, met een maximale dichtheid om 50 huizen te bouwen. Bezetting in de ondergrondse verdieping is toegestaan voor parkeren, de maximale bebouwbare oppervlakte zal 4.236 m² bedragen, met een maximaal woonplafond van 3.936 m² en een tertiair dak op de begane grond van 300 m².

Evenzo is de maximale bebouwbare oppervlakte van het perceel volgens de planningsplannen van O.3a: hoofddak van 3.479 m² en aanvullend dak van 757 m².

De gebruiksvoorwaarden zullen zijn: eengezinswoning, meergezinswoning, landelijk, hotel, kleine, middelgrote en grote winkels. Daarnaast kan het gewijd zijn aan restauratie of als recreatief, magazijnen, industrie I, II, III, welzijn, gezondheid, sociaal-cultureel, sportief en administratief. Ten slotte kan het onder meer worden gebruikt als parkeerplaats, landbouw, veeteelt en bosbouw.

Eigenschappen

  • Natuurlijke lichtinval
  • Constructed area 4.236m²

Ligging

Dit perceel is gelegen in het zenuwcentrum van Maresme, in Mataró. Het geniet een unieke locatie, waarvan het wegennet op de meest efficiënte manier toegang biedt tot de belangrijkste bezienswaardigheden. De C-32 brengt ons in slechts 30 minuten naar de stad Barcelona, terwijl we in de tegenovergestelde richting in 50 minuten de prachtige stranden van de Costa Brava bereiken.

Het is een zeer comfortabele stad om in te wonen, zowel vanwege het uitstekende transport- en wegennetwerk als vanwege het aanbieden van allerlei soorten scholen en centra voor voortgezet onderwijs, evenals de TecnoCampus University.

Het heeft een belangrijk algemeen ziekenhuis en verschillende medische centra, evenals musea, winkelcentra en verschillende toeristische attracties.

Evenzo vertegenwoordigt Mataró een culturele bestemming, aangezien de oude herenhuizen gebouwen van de belangrijke architect Josep Puig i Cadafalch herbergen, die een kunstwerk op zich zijn.

MAT30096
3.880.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst