MAT24041
300.000 €
Perceel Te koop
9 afbeeldingen beschikbaar
MAT24041
300.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Sant Pol de Mar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 160m²

Bouwkavel van 160 m² in Sant Pol de Mar, een paar meter van het strand en met de mogelijkheid om 3 woningen te bouwen.

Dit perceel van 160 m² is gelegen in het centrum van Sant Pol de Mar, Barcelona, 80 m van het strand en het treinstation, goed bereikbaar via de weg.

Het is 42 km van Barcelona en 48 km van Girona, een strategische locatie met gemakkelijke toegang tot een van de beste stranden aan de kust.

Op deze grond kunt u 3 woningen bouwen en er is al een voorlopig project beschikbaar. Het zou als volgt zijn: 2 eigendommen van 95 m² en een eigendom van 110 m² plus een tuin van 50 m², allemaal met een eigen garage.

Deze referentie is direct gerelateerd aan de Bed and Breakfast met referentie MAT24010. Met deze gezamenlijke aankoop kon het hotel worden uitgebreid en de capaciteit verdrievoudigen.

Er zijn maar weinig hotels in de omgeving en het zou een geweldige kans zijn voor investeerders die een sterke positie in de sector willen hebben, voor zowel internationale toeristen als lokale bezoekers.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Constructed area 160m²

Ligging

De stad Sant Pol de Mar ligt op een fantastische locatie, halverwege tussen Barcelona en Girona, respectievelijk 42 km en 48 km. Het is ideaal als eerste woning en als tweede woning.

Het ligt dicht bij stranden die zowel internationale als lokale toeristen aantrekken. Elke dag kunt u profiteren van het plezier van wandelen langs het strand, dat op slechts 80 meter afstand ligt.

De woning is gelegen in het centrum van de stad, nabij winkels, het treinstation, bussen: u heeft toegang tot alle diensten en voorzieningen zonder een privévoertuig te hoeven gebruiken.

MAT24041
300.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst