Afbeelding van het onroerend goed
In prijs verlaagd
LFS7075
€ 3,550,000
Perceel Te koop
17 afbeeldingen beschikbaar
LFS7075
€ 3,550,000
Perceel Te koop

Perceel te koop in Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 6,146m²

6.146m² bouwkavel met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Barcelona en de omliggende heuvels. Een luxe landhuis bouwen met volledige privacy

Een kans om een van de laatst overgebleven percelen van deze omvang te kopen in de meest exclusieve urbanisatie aan de kust van Maresme. Het land profiteert van een zachte, zuidelijke oriëntatie en de ligging hoog op de heuvel betekent dat de uitzichten werkelijk uitstekend zijn.

Hoewel verkocht als een enkel perceel, zou het land door de koper kunnen worden onderverdeeld in 2 of 3 afzonderlijke percelen. Het toegestane bruikbare oppervlak is 10% van de plotgrootte per verdieping tot een maximum van 2 verdiepingen (plus kelder). Informeer voor meer informatie.

De urbanisatie Supermaresme biedt een fantastisch klimaat, een 24-uursbeveiligingsservice, een sportclub voor exclusief gebruik van bewoners en ligt dicht bij 3 golfclubs. De privéhaven van Port Balis ligt op slechts 10 minuten rijden, net als de prachtige stranden van Caldes d'Estrac.

Het centrum van Barcelona kan binnen 30 minuten worden bereikt via de snelweg en de luchthaven ligt op ongeveer 45 minuten afstand.

De eigendommen van Supermaresme zijn geschikt voor actieve, luxe kopers aan de bovenkant van de markt die hun privacy op prijs stellen en die dicht bij de stad, stranden en sportactiviteiten willen zijn die het gebied te bieden heeft, terwijl ze in een rustige, natuurlijke omgeving wonen.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Tuin
  • Uitzicht

Ligging

Bouwperceel gelegen in de meest exclusieve urbanisatie van de kust van de Maresme, Supermaresme.

Bekijk meer woningen te koop aan de kust van Maresme

LFS7075
€3,550,000
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst