Afbeelding van het onroerend goed
MAT26140
€ 985,000
Perceel Te koop
19 afbeeldingen beschikbaar
MAT26140
€ 985,000
Perceel Te koop

Perceel te koop in Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 2,100m²

Grond te koop in Sant Andreu de Llavaneres. Dit prachtige perceel, met een enorm potentieel, bevindt zich in de Rocaferrera-ontwikkeling.

Maak van de gelegenheid gebruik om een op maat ontworpen huis te bouwen, helemaal naar uw wens, in een van de meest gewilde gebieden van Sant Andreu de Llavaneres.

Dit prachtige perceel, met een prachtig uitzicht, ligt zeer dicht bij de Rocaferrera Avenue, een van de meest begeerde locaties in de stad. Het perceel beslaat 2.100 m² grond tegen een zeer concurrerende prijs.

Dit perceel biedt u de mogelijkheid om in de regio Maresme te wonen en 365 dagen per jaar te genieten van het klimaat en de gastronomie. Mis deze ongelooflijke kans niet.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht

Ligging

Net als de rest van de steden die deel uitmaken van de Maresme-regio, heeft Sant Andreu de Llavaneres een uitstekend wegennet dat de toegang tot interessante plaatsen zoals de stad Barcelona, op slechts 35 km afstand, vergemakkelijkt. Op dezelfde manier en in de tegenovergestelde richting, kunnen we in slechts 30 minuten de droomstranden bereiken die de beroemde Costa Brava trekken. De stad heeft ook goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Het gebied en de naburige steden hebben veel bezienswaardigheden om te bezoeken, van de oude Romeinse stad Iluro (Mataró) op slechts 15 minuten afstand (geboorteplaats van de beroemde modernistische architect Josep Puig y Cadafalch) tot het Fundació Palau, dat een groot deel van het leven en werk van de belangrijke Catalaanse figuur Antoni Gaudí.

MAT26140
€985,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst