MAT29491
1.000.000 €
Perceel Te koop
9 afbeeldingen beschikbaar
MAT29491
1.000.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 4.800m²

Deze prachtige percelen bevinden zich op een landgoed dat alle voorzieningen omvat, dus ze zijn bouwklaar.

We kunnen het perceel van vier percelen of het hele landgoed plus een perceel kopen. Zie referentie LFS7050 om het hele pakket te begrijpen.

Sant Andreu de Llavaneres is een van de meest exclusieve steden van Spanje. Het biedt zeer goede vervoersverbindingen en tal van diensten, waaronder golfbanen, nautische haven, paardrijden, enz.

Als het je droom is om op een paar kilometer van Barcelona te wonen, dan is dit een ideale plek om een gezinswoning naar jouw smaak in te richten.

Ligging

De regio Maresme ligt tussen de Middellandse Zee en de kustlijn van Serralada, slechts een paar kilometer ten noorden van de hoofdstad Barcelona. De kusten worden gekenmerkt door lange zandstranden van waaruit beboste heuvels oprijzen. De regio herbergt vele charmante dorpjes, zowel aan de kust als in het binnenland. Sommigen van hen zijn Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt en Caldes d'Estrac.

De kust van Maresme staat bekend om zijn wijnen en gastronomie, daarom heeft het veel uitstekende wijnhuizen en restaurants. Toerisme is een van de belangrijkste industrieën in het gebied en biedt prachtige sportfaciliteiten zoals golfbanen, jachthavens en paardrijden. Daarnaast kunt u genieten van aangename wandelingen en andere buitenactiviteiten in de natuurparken.

De kust van Maresme is ook zeer goed bereikbaar met Barcelona per trein en over de weg. Het heeft ook een breed scala aan internationale kwaliteitsscholen, wat heeft bijgedragen aan de toegenomen populariteit van het gebied onder internationale investeerders die op zoek zijn naar een rustige plek in de buurt van Barcelona.

MAT29491
1.000.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst