Afbeelding van het onroerend goed
Gereserveerd
STC24557
€ 595,000
Perceel Te koop
16 afbeeldingen beschikbaar
STC24557
€ 595,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Sant Cugat, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 969m²

Perceel grond van 969 m² met vergunning en project voor de bouw van een villa van 300 m² met zwembad in het prestigieuze Golf-Can Trabal-gebied.

Dit fantastische perceel van 969 m² is gelegen in het begeerde Golf-Can Trabal-gebied, een zeer rustige woonwijk, goed verbonden en op korte afstand van het centrum van Sant Cugat.

De prijs is inclusief een bouwvergunning verleend door de gemeenteraad voor de bouw van een villa van 304 m² plus een terras en een zwembad, waarvan de werken onmiddellijk konden beginnen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige perceel of over het bouwproject.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Dichtbij internationale scholen
  • Dichtbij openbaarvervoer
  • Uitzicht

Ligging

Het perceel is gelegen in Golf-Can Trabal, een zeer rustige en goed bereikbare woonwijk, op 12 minuten lopen van het treinstation en met gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 en de Vallvidrera-tunnels, die verbinding maken met Barcelona in 15 minuten.

Het ligt op korte afstand van het centrum van Sant Cugat, dat alle diensten en voorzieningen biedt die u nodig heeft in uw dagelijkse leven. Het heeft een breed aanbod aan internationale scholen, winkelcentra, markten, winkels, restaurants en culturele activiteiten, maar ook grote parken en groene gebieden waar je kunt genieten van de natuur.

STC24557
€595,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst