Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
STC26002
€ 450,000
Perceel Verkocht
15 afbeeldingen beschikbaar
STC26002
€ 450,000
Perceel Verkocht

Excellent Perceel te koop in Sant Cugat, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 604m²

Exclusief perceel van 604 m² op het zuiden met fantastisch uitzicht op Collserola, te koop in het centrum van Valldoreix.

Fantastisch perceel van 604 m² op het zuiden en verhoogd, zodat het een bevoorrecht uitzicht heeft op het natuurpark Collserola.

Het is geclassificeerd als een 20/10 perceel, wat de bouw mogelijk maakt van een enkel huis met een begane grond plus 2 extra verdiepingen, met een bezetting van 181 m² op de begane grond.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit prachtige perceel.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval
  • Dichtbij internationale scholen
  • Uitzicht

Ligging

Het perceel is gelegen in het centrum van Valldoreix, een zeer rustige en goed bereikbare woonwijk, met gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 en de Vallvidrera-tunnels, die in 15 minuten verbinding maken met Barcelona.

Het land is gelegen nabij een bushalte en op korte afstand van het centrum van Sant Cugat, dat alle diensten en voorzieningen biedt die u nodig heeft in uw dagelijkse leven.

Het heeft ook een ruim aanbod aan internationale scholen, winkelcentra, markten, winkels, restaurants en culturele activiteiten, maar ook grote parken en groene gebieden waar u kunt genieten van de natuur.

STC26002
€450,000
Perceel Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst