Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
In prijs verlaagd
SIT29017
185.000 €
Appartement Te koop
18 afbeeldingen beschikbaar
SIT29017
185.000 €
Appartement Te koop

Excellent 1 Slaapkamer appartement te koop in Sitges Town, Barcelona

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 40m²

Deze woning maakt deel uit van de Center Sitges Apartments Appartementen, Sitges Town, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Nieuwbouw appartement van ongeveer 40 m² in het centrum van Sitges, zeer dicht bij het treinstation en het stadscentrum.

Op slechts 2 minuten lopen van het treinstation en alle diensten die Sitges biedt, vinden we dit appartement van 40 m², met een eigen terras, een grote slaapkamer, een kitchenette en een complete badkamer. Het pand is erg rustig, omdat het uitkijkt op een binnenplaats.

Dit huis is de perfecte ruimte om te genieten van het benijdenswaardige mediterrane klimaat dankzij de nabijheid van het strand. Een unieke kans om een appartement te verwerven in het centrum van Sitges, met een modern interieur en zeer dicht bij het centrum en het strand.

Het gebouw is volledig gerenoveerd en heeft prachtige mediterrane afwerkingen.

Dit appartement is ideaal om tegen een concurrerende prijs een woning in het centrum van Sitges te hebben. Het is ook een interessante kans voor beleggers die op zoek zijn naar een goed rendement.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Ligging

Dit gebouw ligt zeer dicht bij het centrum van Sitges en op slechts 2 minuten lopen van het treinstation. binnen een paar minuten lopen vindt u alle voorzieningen: het treinstation, supermarkten, het gezondheidscentrum, winkels, bars en restaurants.

Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona, die wereldwijd bekend staat om zijn filmfestival en zijn carnaval. Het is gelegen in een bevoorrechte omgeving tussen de heuvels van het natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn stranden, gastronomie, golfbanen, jachthavens en historische plaatsen.

SIT29017
185.000 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst