Afbeelding van het onroerend goed
LFS1917
€ 535,000
Penthouse Te koop
15 afbeeldingen beschikbaar
LFS1917
€ 535,000
Penthouse Te koop

Excellent 2 Slaapkamer Penthouse te koop in Els Cards, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 120m²
  • Perceeloppervlakte 210m²

Penthouse appartement in Casas del Mar in de buurt van Sitges. Deze duplex woning heeft grote terrassen en parkeerplaatsen, gated community en zwembad

Omschrijving

Duplex penthouse appartement te koop in Casa del Mar, Sitges .

Dit is een zeer goede prijs appartement beschikbaar in deze gewilde ontwikkeling, er zijn een geweldig uitzicht op de zee vanaf het terras. De huidige eigenaar heeft een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht in het pand, waardoor de distributie veel handiger en ruimer is en overal beslag en uitrusting van hogere kwaliteit omvat.

Het appartement maakt deel uit van een luxe ontwikkeling omgeven door het natuurpark van Garraf. binnen 10 minuten lopen van de accommodatie kunt u genieten van prachtige ongerepte en rustige stranden.

De ontwikkeling is omheind en wordt geleverd met 24 uur beveiliging. De gemeenschappelijke zwembaden zijn uitstekend en bieden een geweldig uitzicht op zee. Ze hebben kleedkamers en een bar.

De penthouses worden geleverd met airconditioning (warme en koude lucht), snel internet en alarmsysteem. Het appartement wordt ook geleverd met B&O Beolink audio / visuele bedrading overal (woonkamer, slaapkamer, mezzanine en hoofdterras).

Distributie:

Begane grond:

- Entreehal
- Volledig ingerichte keuken, open plan met een aangrenzende eethoek
- Woonkamer met toegang tot groot privéterras
- Master suite met kleedkamer en complete badkamer
- Gastentoilet

Bovenste verdieping

- Mezzanine gebied
- Een dubbele slaapkamer met een deel van de mezzanine die dienst doet als logeerkamer of kantoorruimte, die weer kan worden afgesloten - Nog een complete badkamer
- Nog twee grote terrassen

- Wasruimte

Het appartement beschikt over 2 ondergrondse parkeerplaatsen en een berging

Plaats

Het appartement is gelegen in Casas del Mar , een luxe ontwikkeling tussen Sitges en Vilanova i la Geltru . De golfbaan van Sitges ligt op 5 minuten rijden en de luchthaven van Barcelona kan in 20 minuten worden bereikt.

Sitges is een kleine stad ongeveer 40 kilometer ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn Filmfestival en Carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark del Garraf en de Middellandse zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

Sitges staat bekend als het St Tropez van Spanje en er is een scala aan exclusieve eigendommen beschikbaar. Lucas Fox biedt het volledige scala van Sitges onroerend goed, van luxe Sitges villa's te koop met zwembaden en uitzicht op zee in de ontwikkelingen van Vallpineda , La Levantina , Montgavina , Quint Mar en Santa Barbara , tot huizen en eerstelijns herenhuizen te koop in Sitges in de strandgebieden van Terrama r en Vinye t; om hoogwaardige appartementen en penthouses te kopen in het centrum van Sitges en high-end ontwikkelingen zoals Parc del Mar.

Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en het blijft een dynamische culturele oase, gebaseerd op economie en toerisme. De focus op kwaliteitsinfrastructuur en accommodatie op hoog niveau heeft van Sitges een eersteklas bestemming gemaakt waardoor onroerend goed in Sitges een goede investering op lange termijn is.

Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar de internationale scholen . Een belangrijke reden voor de populariteit van Sitges onroerend goed onder buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona over de weg en de trein en de internationale luchthaven van Barcelona.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Lift
  • Parkeerplaats

Extra's

Open haard, mooi gemeenschappelijk recreatiegebied met zwembad, grote terrassen, beveiligingscomplex

Indeling

Distributie:
Begane grond:
- Entreehal
- Volledig ingerichte keuken,
open plan met een aangrenzende eethoek

- Woonkamer met toegang tot groot privéterras
- Master suite met kleedkamer en complete badkamer
- Gastentoilet
Bovenste verdieping
- Mezzanine gebied
- Een dubbele slaapkamer met een deel van de mezzanine die dienst doet als logeerkamer of werkruimte, die kan worden afgesloten, nog een complete badkamer
- Nog twee grote terrassen - Wasruimte
Het appartement beschikt over 2 ondergrondse parkeerplaatsen en een berging

Ligging

Casas del mar is een luxe ontwikkeling gelegen tussen Sitges en Vilanova i la Geltru. De duplex- en penthouse-appartementen liggen midden in een zeer groene natuurlijke omgeving, rustig maar toch dichtbij Sitges.

Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en

het blijft een dynamische culturele oase en baseert zijn economie op toerisme en cultuur. De focus op

kwaliteitsinfrastructuur en accommodatie op hoog niveau hebben van Sitges een eersteklas bestemming gemaakt waardoor onroerend goed in Sitges een goede investering op lange termijn is.
Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar de internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van Sitges onroerend goed onder buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona over de weg en de trein en de internationale luchthaven van Barcelona.

LFS1917
€535,000
Penthouse Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst