Verkocht
SIT25867
1.200.000 €
Huis / Villa Verkocht
36 afbeeldingen beschikbaar
SIT25867
1.200.000 €
Huis / Villa Verkocht

10 Slaapkamer huis / villa te koop in Sant Pere Ribes, Barcelona

  • Slaapkamers 10
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlakte 1.000m²
  • Perceeloppervlakte 70.000m²

Landhuis met een toeristenvergunning en enorm potentieel te koop op slechts 3 kilometer van Sitges.

Landhuis met bijna 7 hectare grond en een bebouwde oppervlakte van meer dan 1.000 m² in diverse gebouwen. Het is een uniek landhuis, dankzij de uitstekende locatie in een gehucht Sant Pere de Ribes, op loopafstand van alle voorzieningen en op slechts 3 kilometer van Sitges.

Momenteel heeft het drie gebouwen die in goede staat verkeren en nog twee die een volledige renovatie nodig hebben, maar het heeft een groot potentieel voor renovatie en prachtige originele architectonische kenmerken.

Het hoofdhuis heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 450 m², verdeeld over het hoofdgebouw dat wordt gerenoveerd, een tweede huis zonder renovatie en een derde kleinere huis, van ongeveer 80 m² genaamd de refuge. De drie huizen kunnen met elkaar worden verbonden, maar hebben aparte ingangen om meer privacy te garanderen.

Naast het landhuis is er een tweede gebouw, de Gallinero (het kippenhok). Het is ook volledig gerestaureerd en heeft grote ramen en houten plafonds die een zeer gezellige sfeer creëren. Het beslaat een bebouwde oppervlakte van 182 m² en biedt vanaf de achterporch een prachtig uitzicht op de bergen. Het heeft een ruime open woon-eetkamer-keuken, drie tweepersoonsslaapkamers en een grote complete badkamer.

Het derde gebouw van circa 230 m² wordt niet gerenoveerd en kan worden verbouwd tot twee of drie woningen of als gemeenschappelijke ruimte.

Dit landhuis is uniek vanwege zijn leeftijd, zijn grootte en vooral zijn ligging, waardoor alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn. Het heeft een groot potentieel om een klein hotel of een B&B te worden. Het is een unieke kans, aangezien een huis met deze kenmerken zelden op de markt wordt gevonden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om dit landgoed te bezoeken.

Ligging

Sant Pere is een stad met een authentiek Catalaans karakter met lokale winkels, bars en restaurants en een openluchtmarkt op vrijdag.

U kunt ook genieten van een mooie wandeling door de wijngaarden of langs de rivierbedding in de omgeving, op een paar minuten lopen van het huis.

De stad Sitges ligt op slechts 5 minuten afstand. Een busdienst verbindt Sant Pere de Ribes met Sitges en de luchthaven, evenals met Vilanova, een charmante kustplaats op 5 kilometer afstand. Barcelona ligt op 45 minuten rijden met de bus en er zijn zelfs nachtbuslijnen met een passerende frequentie die elk uur beide steden met elkaar verbinden.

SIT25867
1.200.000 €
Huis / Villa Verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst