Afbeelding van het onroerend goed
Gereserveerd
SIT1295
620.000 €
Perceel Te koop
6 afbeeldingen beschikbaar
SIT1295
620.000 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in Vallpineda, Barcelona

  • Woonoppervlakte 600m²
  • Perceeloppervlakte 1.133m²

Goed gelegen perceel in de woonwijk Santa Barbara met een prachtig uitzicht op zee en de bergen en op slechts 5 minuten rijden van Sitges met de auto.

Dit is een uitstekende gelegenheid om een perceel te verwerven in de woonwijk Santa Barbara in Sitges.

Het perceel biedt een aantrekkelijk uitzicht op zee en de bergen en ligt op slechts 5 minuten rijden van Sitges, zeer dicht bij de snelweg en internationale scholen.

Mogelijkheid van een vrijstaande eengezinswoning tot 600 m2 met twee verdiepingen plus een kelder met uitzicht op zee vanaf de begane grond.

Eigenschappen

  • Zeezicht

Indeling

  • Groot perceel
  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen
  • Mogelijkheid om een ​​huis te bouwen
  • Goede toegang tot Sitges, internationale scholen, golfbaan en snelweg

Ligging

Santa Barbara is een rustige woonwijk op slechts 10 minuten van het centrum van Sitges.

Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona, ​​die wereldwijd bekend staat om zijn filmfestival en carnaval. Het bevindt zich in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische locaties.

Sitges staat bekend als het St Tropez van Spanje en Lucas Fox biedt het volledige assortiment van onroerend goed te koop van luxe villa's met zwembaden en uitzicht op zee in de ontwikkelingen van Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar en Santa Barbara, en huizen en eerste lijn herenhuizen in de stranden van Terramar en Vinyet, tot hoogwaardige appartementen en penthouses in het centrum van Sitges en high-end ontwikkelingen zoals Parc del Mar.

Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en het blijft een dynamische culturele oase, die zijn economie baseert op toerisme en cultuur.

De focus op hoogwaardige infrastructuur en accommodatie op hoog niveau heeft Sitges omgevormd tot een eersteklasbestemming waardoor het vastgoed in Sitges een goede langetermijninvestering in onroerend goed is.

Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar de internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van onroerend goed in Sitges bij buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona via de weg en de trein en naar de internationale luchthaven van Barcelona.

Bekijk andere woningen te koop in Sitges.

SIT1295
620.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst