SIT21166
799.000 €
Perceel te koop
SIT21166
799.000 €
Perceel te koop

Perceel te koop in Vallpineda, Barcelona

  • Plattegrond 1.161m²

Spectaculair perceel van 1.161 m² op het zuiden te koop met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee op een van de beste locaties in Vallpineda, Sitges.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 1.161m²

Wat je moet weten over deze perceel

Dit exclusieve perceel van ongeveer 1.161 m² ligt op een van de beste locaties in de woonwijk Vallpineda in Sitges.

Het biedt een spectaculair frontaal uitzicht op de Middellandse Zee en door zijn grootte kan een huis met royale afmetingen van ongeveer 465 m² worden gebouwd, verdeeld over 2 verdiepingen (+ een kelder). Daarnaast zou het mogelijk zijn om een bijgebouw van 40 m² toe te voegen. De woning heeft een gevel van 19 meter. (Volgens regelgeving is het perceel geclassificeerd als deelgebied 15a en met een geschatte helling van 30-50%.)

Momenteel is er een kleine woning van ongeveer 270 m² en een garage die een volledige renovatie nodig heeft of kan worden afgebroken. Daarom wordt het pand verkocht als een perceel zonder rekening te houden met de bestaande bebouwing.

Met weinig percelen met uitzicht op zee in de omgeving, is dit een unieke en interessante kans om uw droomhuis op een onverslaanbare locatie te bouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Perceel te koop
SIT21166 Perceel te koop

Vallpineda / Santa Barbara, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Dit is een fantastische kans om een woning dicht bij de zee te kopen met behoud van privacy in een rustige omgeving. Het is 15 minuten lopen naar het centrum van Sitges en de prachtige stranden, waar u tal van winkels en goede vervoersverbindingen kunt vinden.

De zeer gewilde gated community van Vallpineda biedt veiligheid, restaurants, sportfaciliteiten, een internationale school, een supermarkt en een manege. Het is op loopafstand van het stadscentrum van Sitges met goede vervoersverbindingen naar Barcelona, en er is een regelmatige busdienst.

SIT21166
799.000 €
Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst