Afbeelding van het onroerend goed
SIT21340
€ 390,000
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
SIT21340
€ 390,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Vallpineda, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 428m²

Perceel met potentieel om een huis of klein flatgebouw te bouwen in een populaire woonwijk in de buurt van Sitges

Dit perceel biedt een interessante investering met de mogelijkheid om een vrijstaand huis of een flatgebouw van maximaal 512 m² te bouwen, inclusief een kelder en 3 verdiepingen van 128 m² elk.

Toekomstige eigenaren zouden toegang hebben tot de faciliteiten van de Vallpineda-club: een fitnessruimte, tennisbanen, padel tennisbaan en zwembaden, gelegen aan de overkant van de weg. Ze zullen ook profiteren van beveiliging en bewaking gedurende de ontwikkeling.

Ligging

Vallpineda is een populaire woonwijk aan de rand van Sitges met 24-uursbeveiliging, gemeenschappelijke sportfaciliteiten, waaronder een zwembad en tennisclub en de British School of Barcelona.

Er is een busroute naar het centrum van Sitges of op 20 minuten lopen.

Sitges is een kleine stad op ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn Filmfestival en Carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

SIT21340
€390,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst