In prijs verlaagd
LFS5540
1.100.000 €
Perceel Te koop
LFS5540
1.100.000 €
Perceel Te koop

Bouwgrond of samengevoegde percelen met uitzicht op zee te koop, gelegen in Can Girona, in de buurt van Sitges.

 • Perceeloppervlakte 1.354m²

Bouwkavels te koop met een prachtig uitzicht op zee, gelegen in het exclusieve Can Girona ontwikkeling in de buurt van Sitges. Elk perceel is geschikt voor een 2 verdiepingen woning van 500m² of kunnen samengevoegd worden voor een grotere woning.

Deze grote bouwkavel te koop is gelegen in de exclusieve Can Girona ontwikkeling, in de buurt van Sitges.
De plot functie met uitzicht op zee heeft toestemming om een woning van 2-verdiepingen te bouwen met parkeergelegenheid en een zwembad van ongeveer 500m² totaal plus een kelder en bijlagen.
Het aangrenzende perceel is ook beschikbaar en 2 kunnen samengevoegd worden om een grotere woning te bouwen.
Can Girona is één van de meest prestigieuze ontwikkelingen in de buurt van Barcelona. Er is 24 uur per dag beveiliging en de ontwikkeling ligt naast de golfbaan Terramar en het 5 * Dolce Sitges hotel.

Eigenschappen

 • Zeezicht

  Extra's

  - Zeezicht
  - Groot perceel geschikt voor een woning van 2-verdiepingen met parkeergelegenheid en een zwembad
  - Aangrenzend plot ook beschikbaar voor grotere woning
  - Gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Can Girona, in de buurt van Barcelona
  - 24 uurs beveiliging
  - In de buurt van de Terramar golfbaan

  Indeling

  - Groot perceel met uitzicht op zee die geschikt zijn voor een woning met 2-verdiepingen met parkeergelegenheid en een zwembad
  - Aangrenzend plot ook beschikbaar voor nog grotere bouw

  Ligging

  Can Girona wordt beschouwd als een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de buurt van Sitges, de luchthaven en Barcelona. Het heeft een eigen 24-uurs beveiliging en ligt net buiten het 5 * Dolce Sitges hotel en heeft uitzicht op de Terramar golfbaan.

  Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona, dat wereldwijd bekend staat om haar Film Festival en Carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges is bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

  Sitges staat bekend als het St Tropez van Spanje en er is een scala aan exclusief vastgoed beschikbaar. Vanaf het eind van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers geweest en het blijft een dynamische culturele oase.
  De goede kwaliteit van het infrastructuur en prachtige accommodaties hebben Sitges tot een eersteklas bestemming gemaakt.

  Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komen uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderengaan naar de internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van woningen in Sitges onder buitenlandse kopers is de goede bereikbaarheid met de auto en de trein naar Barcelona en de internationale luchthaven van Barcelona.

  Bekijk meer woningen die te koop zijn in Sitges

  LFS5540
  1.100.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst