SIT10786
895.000 €
Perceel Te koop
11 afbeeldingen beschikbaar
SIT10786
895.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Terramar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.453m²

Bouwgrond te koop met uitzicht op zee, gelegen in de exclusieve Can Girona ontwikkeling in de buurt van Sitges. Groot perceel, geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad, van ongeveer 500m²

Deze grote bouwgrond te koop is gelegen in de exclusieve Can Girona ontwikkeling, met uitzicht op de kustlijn van Sitges en de prachtige golfbaan. Het gebied is een gated community met nachtelijke beveiliging.

Het perceel biedt een prachtig uitzicht op zee en heeft toestemming om een huis met 2 verdiepingen van ongeveer 500 m² te bouwen, inclusief een kelder en bijgebouwen, met parkeergelegenheid en een zwembad.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Beveiliging
  • Uitzicht

Ligging

De exclusieve gated community Can Girona ligt boven de mooie golfbaan Terramar en ligt op 15 minuten lopen van het dichtstbijzijnde strand en op 5 minuten rijden van het centrum van Sitges.

Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn Filmfestival en Carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

SIT10786
895.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst