In prijs verlaagd
SIT19854
695.000 €
Perceel Te koop
4 afbeeldingen beschikbaar
SIT19854
695.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Terramar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 554m²

Vlak perceel met een bouwvergunning in een van de beste delen van Sitges, zeer dicht bij het centrum en het strand.

Unieke kans om een perceel van bijna 600 m² naast Avinguda de Sofía in Sitges, zeer dicht bij het strand en het stadscentrum te verwerven.

Het perceel is volledig vlak en heeft een goedgekeurde en betaalde bouwvergunning die is inbegrepen in de verkoopprijs.

De maximale gevelhoogte is 16,8 m, waardoor het mogelijk wordt om een vrijstaand huis te bouwen met een begane grond en een eerste verdieping.

De bebouwde oppervlakte van het huis mag niet meer bedragen dan 398,88 m². Het is mogelijk om een bijgebouw toe te voegen voor gebruik als een garage of iets dergelijks, met een maximale bebouwde oppervlakte van 27,7 m².

De totale bebouwde oppervlakte van de begane grond + eerste verdieping + bijgebouw (indien aanwezig) mag niet meer bedragen dan 398.88m².

De gebouwen moeten worden losgemaakt en moeten minimaal 4 meter van de straat verwijderd zijn en 3 meter van de zij- en achterkant van het perceel.

Een fantastische kans om een huis te bouwen in de beste buurt van Sitges, zeer dicht bij het strand en alle voorzieningen.

Indeling

  • Oppervlakte grondstuk: 554 m²
  • Maximale bebouwde oppervlakte van 398,88 m² inclusief mogelijk bijgebouw (bijv. Een garage) met een maximale bebouwde oppervlakte van 27,7 m².
  • Maximale gevelhoogte: 16,8 meter (mogelijkheid om een begane grond + eerste verdieping te bouwen)
  • Minimale afstand van de straat: 3 meter
  • Minimale afstand vanaf de zijkanten en achterkant van het perceel: 4 meter

Ligging

Dit perceel is gelegen in El Vinyet, een van de meest gewilde en exclusieve gebieden van Sitges vanwege de rust en de nabijheid van het stadscentrum en de beste stranden.

Sitges ligt ongeveer 40 kilometer ten zuidwesten van Barcelona en staat internationaal bekend om zijn filmfestival en carnaval. De locatie van de stad is idyllisch, omgeven door natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, keuken, nachtleven, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

SIT19854
695.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst