VIL10908
210,000 Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Perceeloppervlakte 242m²

Uitstekende bouwkavel te koop met mogelijkheid om een ​​257 m² vrijstaand huis met een tuin en zwembad te bouwen op een goede locatie van Vilanova i la Geltrú.

In een van de beste woonwijken van Vilanova i la Geltrú, op loopafstand van het centrum, vinden we dit perceel van 242 m², waarvan 137 m² terras. Het heeft een bebouwbare oppervlakte van 257 m² met toestemming om 1 huis te bouwen. Aan de achterkant van het perceel is er de mogelijkheid om een ​​tuin met een zwembad te bouwen, enz.

Het gebied is gereserveerd voor enkele vrijstaande huizen en heeft scholen en diensten in de buurt; dit een uitstekende gelegenheid maken voor een familie die op zoek is naar een eigen huis op een strategische locatie van Vilanova.

Ligging

Sant Jordi is een woonwijk van Vilanova i la Geltrú, zeer dicht bij sportfaciliteiten en het stadscentrum, waar we het treinstation, scholen, supermarkten, enz. Vinden. De toegang is snel omdat het een verbinding heeft dicht bij de snelweg C32 die verbinding maakt Barcelona en Tarragona. Het strand van Vilanova ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

VIL10908 €210,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst