SVA29854
Prijs op aanvraag
Landgoed/ Sportlandgoederen Te koop
SVA29854
Prijs op aanvraag
Landgoed/ Sportlandgoederen Te koop

Landgoed/ sportlandgoederen te koop in Cadiz / Jerez, Spanje

 • Perceeloppervlakte 150,0ha

Boerderij van 150 hectare met ruimte voor een luxe hotel, residentiële villa's, een manege en een bevaarbaar stuwmeer in Arcos de la Frontera, Cádiz.

Dit landgoed, midden in een van de mooiste valleien van Andalusië en aan de oever van het stuwmeer van Guadalcacín II, met een oppervlakte van 150 hectare, biedt een uitstekende gelegenheid om te genieten van een privé en exclusief toevluchtsoord in een landelijke omgeving met gemakkelijke toegang naar andere activiteitencentra. Een natuurparadijs voor wie een hoog niveau van welzijn wil ervaren en optimaal wil genieten van de natuur.

De eigenaar heeft voor dit landgoed een project ontworpen gericht op liefhebbers van natuur, sportpaardenfokkerij en paardensport, het verkrijgen van de nodige vergunningen van de verschillende administraties voor de ontwikkeling van 140 hectare grond in drie verschillende gebieden die een unieke kans bieden om een onverslaanbaar complex.

Omgeven door golfbanen, jacht en cultuur, is het strategisch gelegen op de route van de meest prestigieuze internationale hippische clubs. Van Oliva Nova met de MET, via Marbella, Estepona, Sotogrande, Montenmedio, Arcos de la Frontera (ons project), Sevilla en Villamoura.

Sinds het begin van dit project zijn de natuurlijke schatten van de omgeving en de rijkdommen die de aarde biedt, gerespecteerd en geconserveerd.

Zowel de richtlijnen voor het ontwerp van gebouwen als die voor groene zones en wegenbouw zijn gedetailleerd in de planningsvoorwaarden om ervoor te zorgen dat de architecturale en milieunormen te allen tijde worden gerespecteerd.

Het project was op deze manier gepland: 90 hectare woongebied, 41 hectare sportgebied en 9 hectare hotelgebied.

De woonwijk bestaat uit 6 boerderijen van elk 15 hectare, waar de eigenaar zijn landbouwbedrijf kan ontwikkelen en een Andalusische boerderij van 500 m² kan bouwen.

Het is ontworpen in harmonie met het landelijke leven en met de natuur, maar met behoud van het comfort van het moderne leven. Bij het bouwen van een huis op dit landgoed is men vrij om dit naar eigen wens en idee te doen. Het ontwerp en de plant zijn echter gebonden aan enkele beperkingen om de kwaliteit, natuurlijke en open normen van het landgoed te behouden. Op verzoek heeft het pand een selectie van zeer aanbevolen en gecertificeerde architecten, aannemers, binnenhuisarchitecten en andere bouw- en huis- en tuinonderhoudswerkers beschikbaar.

Het pand biedt uitzicht en directe toegang tot het water (reservoir Guadalccín II), evenals tot de polovelden en het sportgebied.

Het 800 Hm Guadalcacín II-reservoir is het op twee na grootste in Andalusië en het recreatieve gebruik ervan wordt gereguleerd door het Andalusische Wateragentschap.

Golfliefhebbers en jagers zullen de nabijheid en toegang tot beide sporten waarderen. In Arcos Gardens, op 8 km van de boerderij, ligt een uitstekende 18-holes golfbaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Eigenschappen

  Indeling

  Project planning

  • Woonoppervlakte van 90 hectare
  • Sportterrein van 41 hectare
  • Hotelzone van 9 hectare

  Ligging

  Het landgoed is gelegen in het hart van de provincie Cádiz, 11 km van Arcos de la Frontera, de eerste route van de witte dorpen van Andalusië.

  Het ligt 68 km van de historische stad Cádiz, met zijn prachtige stranden die zich naar het zuiden uitstrekken langs de Costa de la Luz. Een unieke plek die nog beter wordt door de nabijheid van het noordoosten en het zuiden tot de Costa del Sol.

  De internationale luchthavens zijn in Malaga, Sevilla en Jerez, dit is de dichtstbijzijnde, 41 km naar het westen.

  Luchthavens

  • Jerez 41.2km
  • Gibraltar 90,7 km
  • Sevilla 99,5km
  • Málaga 186km

  Poorten

  • Cádiz 68,1km
  • Algeciras 94.5km
  • Sotogrande 116km
  • Banús 143km
  SVA29854
  Prijs op aanvraag
  Landgoed/ Sportlandgoederen Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Cadiz / Jerez

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst