Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
JAV29800
395.000 €
Appartement Te koop
32 afbeeldingen beschikbaar
JAV29800
395.000 €
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement te koop in La Sella, Costa Blanca

 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Woonoppervlakte 253m²

Deze woning maakt deel uit van de JAV29799 Appartementen, La Sella, Costa Blanca ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om optimaal te genieten van het zonlicht en de Middellandse Zee, een keuken die uitkomt op de woon-/eetkamer die ook uitkomt op een veranda op het terras.

Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om optimaal te genieten van het zonlicht en de Middellandse Zee, een keuken die uitkomt op de woon-/eetkamer die ook uitkomt op een veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie kernwaarden zijn in een huis, dus bij Golf Suites La Sellawe hebben we deze doelen bereikt. Voorzien van vloerverwarming, airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen, warm water met Ecodan, een energiezuinig hybride systeem, eersteklas elektrische toestellen zijn inbegrepen, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke ruimtes, ruimtes waar u gewoon kunt ontspannen, genieten van het buitenleven, met buitenzwembaden, een tuin en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan met 27 holes ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel Marriott La Sella met een eigen spa, gymnasium, restaurants, een luxe voor een select groepje.

Eigenschappen

 • Terras
 • Gym
 • Gemeenschappelijk terras
 • Vloerverwarming
 • Airconditioning
 • Alarm
 • Beveiliging
 • Nieuwbouw
 • Volledig uitgeruste keuken

Extra's

vloerverwarming

airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen

eersteklas elektrische apparaten zijn inbegrepen

technische verlichting

alarm

ventilatiesysteem

domotica

Gemeenschappelijke ruimtes, ruimtes waar u gewoon kunt ontspannen, genieten van het buitenleven, met buitenzwembaden, tuin en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan met 27 holes.

Ligging

Golf Suites La Sellais op La Sella Golf Resort, een bevoorrechte omgeving aan de Costa Blanca, gelegen op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Denia. Door de ligging naast het natuurpark van Montgó kunt u genieten van een unieke natuurlijke omgeving en een fantastisch uitzicht op zee.

Naast de uitstekende locatie kunt u optimaal profiteren van de eigen diensten van het resort, waarmee u sporten kunt beoefenen zoals golf, pádel, paardrijden en wandelen/trekken. Evenals de diensten van het vijfsterrenhotel Marriott La Sella, met diverse restaurants, spa, wellness, fitnessruimte en een compleet activiteitenprogramma.

JAV29800
395.000 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in La Sella

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst