Afbeelding van het onroerend goed
LFCB1021
590.000 €
Perceel Te koop
5 afbeeldingen beschikbaar
LFCB1021
590.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Aiguablava, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.004m²

Aiguablava perceel met zeezicht te koop nabij Begur aan de Costa Brava. Sensationele opvattingen. Potentieel om een groot vrijstaand huis met garage en zwembad te bouwen in een van de meest exclusieve woonwijken van Costa Brava

Een prachtig op het zuiden gelegen Begur-bouwterrein om te kopen in een chique woonwijk met een aantal van de beste uitzichten op de Costa Brava .

Deze bouwgrond van 1004 m2 is gelegen op een zuidelijk georiënteerde heuvel met verreikend panoramisch uitzicht op zee over de baai van Aiguablava en langs een uitgestrekte kustlijn van de wilde Costa Brava .

Lokale ruimtelijke voorschriften staan een maximale bouwgrootte van 400m2 toe op dit perceel met een maximale voetafdruk van 200m2 (inclusief zwembad), plus 80m2 voor bijgebouwen (garage, tuinhuisje, installatieruimte enz.).

Eigenschappen

  • Zeezicht

Ligging

Het perceel ligt op slechts 2 km van het dichtstbijzijnde strand en op 2 km van de prachtige middeleeuwse stad Begur met zijn prachtige plein, cafés, winkels, restaurants en bars.

Er zijn drie internationale luchthavens binnen 130 km van het perceel (Girona 50 km; Perpignan 110 km; Barcelona 130 km) en het gebied biedt een uitstekend scala aan culturele en sportieve activiteiten.

Dit is een uitzonderlijke bouwgrond met zeezicht aan de Costa Brava te koop in een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa Brava.

Bekijk meer Costa Brava onroerend goed om te kopen .

LFCB1021
590.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst