CBR10430
110.000 €
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
CBR10430
110.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 800m²

Een fantastische kans om een droomhuis dicht bij het strand in Costa Brava te bouwen.

Dit prachtige perceel op het westen ligt op slechts 5 minuten van het strand van Sa Tuna, evenals het mooie stadje Begur en alles wat het te bieden heeft. Het pand biedt een prachtig uitzicht op de bergen en kijkt uit op het opvallende kasteel van Begur.

Begur is een van de meest gevraagde gebieden van Costa Brava en daarom is het de perfecte locatie om een droomhuis te bouwen. Het perceel zou ideaal zijn als tweede woning of voor investeerders die een huis willen bouwen om te verkopen of te verhuren, omdat het een groot potentieel voor huuropbrengsten biedt, vooral tijdens de zomermaanden.

Er is de mogelijkheid om het aangrenzende perceel tegelijkertijd te kopen om een perceel van 1.600 m² te creëren en een groot huis met 2 verdiepingen van 400 m² te bouwen, compleet met een zwembad en een tuin.

Een ideaal project voor iemand die zijn droomhuis wil bouwen of in een populair gebied wil investeren.

Indeling

  • Perceel van 800m²
  • Mogelijkheid om ook een aangrenzend perceel van 800 m² te kopen

Ligging

Het perceel ligt op slechts een paar minuten van het prachtige strand van Sa Tuna, op korte afstand van Begur en alles wat het te bieden heeft, van restaurants tot openbaar vervoer en hotels. Het is een klein eindje rijden van vele kleine pittoreske kustplaatsen en minder dan een uur van Girona en de internationale luchthaven.

CBR10430
110.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Begur

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst