Afbeelding van het onroerend goed
CBR10431
125.000 €
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
CBR10431
125.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 800m²

Deze onverslaanbare plot is te vinden op slechts enkele minuten van het prachtige Sa Tuna-strand, in een van de meest gewilde gebieden van de Costa Brava.

Deze accommodatie ligt op slechts 5 minuten rijden van het charmante stadje Begur, evenals enkele van de mooiste stranden en baaien in de Costa Brava, waarvan het dichtstbijzijnde Sa Suna-strand is, ook op slechts 5 minuten afstand.

Het op het westen gelegen perceel geniet van een fantastisch uitzicht op de bergen tegenover het kasteel van Begur en biedt de zeldzame kans om een ​​prachtig tweede huis te bouwen, aangepast aan de persoonlijke behoeften en smaken van de nieuwe eigenaar. Evenzo zou het geschikt zijn voor beleggers om door te verkopen of te verhuren omdat het een groot huurrendement biedt, vooral in de zomer, als gevolg van de prachtige locatie.

Het is mogelijk om het aangrenzende perceel tegelijkertijd te kopen om een ​​perceel van 1.600 m² te creëren en een groot huis met 2 verdiepingen van 400 m² te bouwen, compleet met een zwembad en een tuin.

Een zeldzame kans om een ​​prachtig project op een geweldige locatie te verwerven.

Indeling

  • Perceel van 800m²
  • Mogelijkheid om aangrenzend een perceel van 800m² te kopen

Ligging

Het perceel is gelegen in het hart van het prachtige Costa Brava gebied van Spanje en wordt omringd door talrijke stranden en kleine kustplaatsen. Het ligt op slechts 5 minuten van Begur, dat alle diensten biedt, inclusief openbaar vervoer, winkels en restaurants. Het is goed verbonden met de rest van de regio en ligt op minder dan een uur rijden van Girona en de internationale luchthaven.

CBR10431
125.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst