Afbeelding van het onroerend goed
LFCB1132
Prijs op aanvraag
Perceel Te koop
6 afbeeldingen beschikbaar
LFCB1132
Prijs op aanvraag
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1,446m²

Exclusieve bouwkavel met uitzicht op de kust op de toplocatie van Begur met een adembenemend uitzicht op zee en 1.446 m² land. Het is mogelijk om een eengezinswoning te bouwen van 477 m² en 87 m² voor bijgebouwen

Dit exclusieve bouwperceel van de Costa Brava is gelegen op de top van een heuvel in de buurt van Sa Riera de Begur met uitzicht op de kustlijn van de Costa Brava tot aan de Pyreneeën.

Dit is een zeldzame en uitzonderlijke kans voor een koper om een bouwterrein met een spectaculair uitzicht op zee te verwerven in een van de meest gewilde luxueuze woonwijken van de Costa Brava met een internationale buurt om een eengezinswoning te bouwen.

De mooie zandstranden Sa Riera en Plaja del Racó liggen op slechts 1 km van de accommodatie. Het emblematische dorpje Begur met zijn leuke winkeltjes en restaurants ligt op slechts 3 km afstand, het middeleeuwse dorp Pals ligt op slechts 7 km afstand. De dichtstbijzijnde golfbaan in Playa de Pals is met de auto in slechts 5 minuten te bereiken.

De planningsvoorschriften zijn als volgt:

Maximale footprint: 15%

Maximale footprint secundaire gebouwen: 6%

Maximale bouwgrootte: 18%

Maximale hoogte: 6m

Begane grond + 1

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Nieuwbouw

Extra's

Exclusief gebied op slechts 1 km van het strand

Adembenemend uitzicht op zee

Goede buurt

Ligging

Dit exclusieve bouwperceel van de Costa Brava om te kopen ligt vlakbij (1 km) tot twee van de mooiste stranden in de omgeving, Sa Riera en Platja del Racó. Begur ligt in het centrale deel van de Costa Brava en wordt omringd door enkele van de mooiste baaien en baaien van de regio, waaronder Sa Riera, Sa Tuna, Aiguafreda, Aiguablava, Tamariu, Llafranc en Calella de Palafrugell.

Het gebied heeft een uitstekende toegang en ligt op 90 minuten rijden van drie internationale luchthavens, waaronder Barcelona (140 km), Girona (50 km) en Perpignan (110 km).

Het pand ligt ook op een paar minuten rijden van twee van de beste golfbanen van Catalonië; Golf Platja de Pals en Golf Empordà.

Afstanden:

"Sa Riera" strand 1 km

"Platja del Racó" strand 1 km

Begur dorp 3 km

Pals golfbaan 5 km

Emporda golfbaan 12 km

Vliegveld Gerona 60 km

Franse grens 80 km

Luchthaven van Barcelona: 140 km

Bekijk meer exclusieve Begur onroerend goed te kopen

LFCB1132
Prijs op aanvraag
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst