PDA22684
170.000 €
Perceel Te koop
5 afbeeldingen beschikbaar
PDA22684
170.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Calonge, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.080m²

PARCELA PINETELL - Bouwgrond gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Sant Daniel, in Calonge, vlakbij het strand van Sant Antoni de Calonge.

Het is een groot vlak perceel, ideaal voor het bouwen van een luxe huis vlakbij een aantal van de mooiste stranden van de Costa Brava en een paar kilometer van gastronomische restaurants, winkels, cafés, enz.

Er is de mogelijkheid om een luxe huis van 400 m² te bouwen met een begane grond en eerste verdieping plus een kelder. Bovendien zou u een mooie en grote tuin met een zwembad kunnen hebben.

Een prachtige kans voor degenen die hun droomhuis nabij het strand, aan de Costa Brava willen bouwen.

Indeling

1.070 m² perceel

Ligging

Dit perceel is zeer goed gelegen in de woonwijk Sant Daniel, op slechts 1,5 km van het fantastische strand van Sant Antoni de Calonge en op een paar minuten rijden van Platja d'Aro, een van de belangrijkste steden van de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn gastronomie, zijn toerisme en zijn nachtleven, evenals zijn prachtige stranden.

Dit perceel geniet alle voordelen van de nabijheid van het centrum van zo'n levendige stad, met allerlei diensten en voorzieningen, zonder de rust op te offeren die wordt geboden door de natuurlijke omgeving.

PDA22684
170.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Calonge

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst