PDA51169 126.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Calonge, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.030m²

Grondstuk met zeezicht te koop in Calonge

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht

Wat je moet weten over deze perceel

"Unieke kans! Een prachtig perceel van 1030m2 te koop in de exclusieve urbanisatie Mas Pere, met prachtig uitzicht op zee. Deze urbanisatie is onlangs gerenoveerd, alle wegen zijn in uitstekende staat voor uw comfort.

Dit hoekland biedt eindeloze mogelijkheden om het eigendom van uw dromen te bouwen, met uitzicht op zee in een rustige en bevoorrechte omgeving. Mis de kans niet om dicht bij alle voorzieningen op deze ongelooflijke plek te wonen!"

Perceel te koop

Extra's

zacht glooiend canyonland (30%) en met uitzicht op zee.

Calonge, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Gelegen in de urbanisatie Mas Pere, in de stad Calonge

Calonge-Sant Antoni is een charmante gemeente gelegen in de regio Baix Empordà, strategisch gelegen tussen de bergen en de zee. Slechts 90 km ten noorden van Barcelona, 40 km van de stad Girona en 100 km ten zuiden van de grens met Frankrijk, biedt deze stad een bevoorrechte locatie.
Bovendien ligt het zeer dichtbij de levendige stad Playa de Aro, bekend om zijn brede toeristische aanbod, en Palamós, beroemd om zijn pittoreske haven. Deze combinatie van de nabijheid van toeristische en natuurlijke bezienswaardigheden maakt Calonge-Sant Antoni een ideale plek om te wonen en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

PDA51169 126.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Calonge

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen