Afbeelding van het onroerend goed
CBR15623
5.800.000 €
Perceel Te koop
15 afbeeldingen beschikbaar
CBR15623
5.800.000 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 5.010m²

Grote eerste lijn bouwgrond te koop in een exclusief gebied van Playa de Aro, met een prachtig panoramisch uitzicht en directe toegang tot de zee.

Een van de laatste overgebleven eerste lijn bouwpercelen te koop in een prime gebied van Playa de Aro aan de Costa Brava. Dit perceel van 5.010m² biedt een prachtig uitzicht op zee en directe toegang tot de zee en is geschikt voor zowel residentiële als commerciële ontwikkeling. Het perceel ligt op loopafstand van het centrum van Playa de Aro en is gelegen in een prestigieus deel van de stad, en biedt rust en privacy.

Het perceel op het zuiden is een van de grootste in het gebied. Volgens de lokale bouwvoorschriften kan een gebouw van maximaal 2.500 m² worden gebouwd, gebouwd over drie niveaus (begane grond + 2). Dit biedt een unieke kans voor een belegger om een ​​van de grootste en meest exclusieve privéresidenties van de Costa Brava te bouwen in een van de meest luxueuze woonwijken van de kust. Met het stedenbouwkundig reglement is ook de bouw van een hotel mogelijk.

Het perceel is direct toegankelijk vanaf de belangrijkste kustweg en het land heeft toegang tot alle nutsvoorzieningen. Het zuidelijke einde van het perceel heeft directe toegang tot het kustpad en de zee.

Eigenschappen

  • Zeezicht

Indeling

Volgens de lokale bouwvoorschriften kan een gebouw van maximaal 2.500 m² worden gebouwd, gebouwd over drie niveaus (begane grond + 2).

Ligging

Het land is gelegen in een prestigieuze woonwijk net ten noorden van het centrum van Playa de Aro. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg langs de kust en ligt op slechts 35 minuten van de stad Girona en de internationale luchthaven en slechts 1h10m van het centrum van Barcelona.

De dichtstbijzijnde jachthaven ligt op slechts 5 km afstand en de dichtstbijzijnde golfbaan ligt op slechts 5 minuten rijden.

CBR15623
5.800.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst