LFCB1210
450.000 €
Perceel Te koop
2 afbeeldingen beschikbaar
LFCB1210
450.000 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 3.396m²

Twee vlakke percelen op het zuidwesten met een prachtig uitzicht op de zee en het landschap te koop in de ontwikkeling van Mas Nou, in de buurt van Platja d'Aro, aan de Costa Brava. Mogelijkheid tot het bouwen van een grote gezinswoning.

Twee uitstekende percelen van respectievelijk 1.842 m² en 1.554 m² te koop aan de Costa Brava. Ze bevinden zich in de exclusieve ontwikkeling Mas Nou, in de buurt van Platja d'Aro, aan de Costa Brava.

De percelen hebben een zuidwestelijke oriëntatie met een prachtig weids uitzicht op de Middellandse Zee en de mooie heuvels van het Catalaanse platteland.

De percelen hebben toegang tot basisvoorzieningen (water en elektriciteit) en het is mogelijk om een onafhankelijk huis te bouwen, verdeeld over een begane grond en een lagere begane grond.

Op de twee percelen kan een woning worden gebouwd met een maximale grootte van 552 m². Het souterrain wordt niet meegerekend in de totaal toegestane constructie, alleen bovengrondse constructie.

Neem contact op voor meer informatie.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Uitzicht

Ligging

De percelen zijn perfect gelegen in een van de meest gewilde woonwijken in het Platja d'Aro-gebied, aan de Costa Brava en hebben een uitzonderlijk uitzicht. Er is een golfbaan op minder dan 1,5 kilometer van de staanplaatsen.

Bovendien ligt het centrum van de kustplaats Platja d'Aro, met zijn stranden, winkels en restaurants, op slechts 6 kilometer afstand; De luchthaven van Girona ligt op 40 kilometer afstand en de stad Barcelona op slechts 105 kilometer.

LFCB1210
450.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst