PDA29875
520.000 €
Perceel Te koop
PDA29875
520.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

 • Perceeloppervlakte 2.002m²

Roca Sol - fantastische bouwgrond met prachtig uitzicht op zee te koop in een van de meest exclusieve ontwikkelingen van Platja d'Aro en op slechts 5 kilometer van het strand.

Dit perceel is gelegen in de woonwijk Mas Nou, in Platja d'Aro, een van de meest populaire steden aan de Costa Brava.

Het is een hellend perceel, ideaal voor het bouwen van een luxe huis vlakbij enkele van de mooiste stranden van de Costa Brava en op een paar kilometer van gastronomische restaurants, winkels, cafés, enz.

Een hier gebouwd huis zou een prachtige tuin kunnen hebben met een infinity pool en uitzicht op zee vanuit alle delen van het huis. Er zou een luxe huis van 400 m² kunnen worden gebouwd met begane grond en eerste verdieping, plus een lagere begane grond.

Een prachtige kans voor degenen die het huis van hun dromen aan zee willen bouwen.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

 • Zeezicht

  Indeling

  • Perceel van 2.002 m²

  Ligging

  Dit perceel is zeer goed gelegen in het luxe complex Mas Nou, met spectaculair uitzicht op de zee en de bergen en op een paar minuten rijden van Platja d'Aro, een van de belangrijkste steden aan de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn gastronomie, toerisme en nachtleven, maar ook om zijn prachtige stranden.

  Dit perceel heeft alle voordelen om dicht bij het centrum van zo'n levendige stad te zijn, met allerlei diensten en voorzieningen, zonder de rust op te geven die de natuurlijke omgeving biedt.

  PDA29875
  520.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst