PDA50240 360.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 2.786m²

Prachtig bouwkavel van 2.786 m² met prachtig uitzicht op de zee, de bergen en de golfbaan te koop in de exclusieve urbanisatie Mas Nou, in Platja d'Aro, vlakbij de golfbaan en de prachtige stranden en baaien in de omgeving.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen
  • Uitzicht op de golf

Wat je moet weten over deze perceel

Dit grote perceel van 2.786 m² is gelegen in de prestigieuze woonwijk Mas Nou, in Platja d'Aro, een van de meest populaire steden aan de Costa Brava.

Het is een hellend perceel, ideaal voor het bouwen van een luxe woning vlakbij enkele van de mooiste stranden in de omgeving en op een paar kilometer van alle voorzieningen zoals gastronomische restaurants, winkels en cafés.

Een hier gebouwd huis zou een prachtige zonnige tuin hebben met een overloopzwembad en uitzicht op zee vanuit alle kamers van het huis. Er zou een luxe huis van 400 m² gebouwd kunnen worden met een begane grond en eerste verdieping, plus een semi-kelderverdieping.

Een uitzonderlijke kans voor iedereen die een droomhuis naar eigen wens wil bouwen aan zee.

Perceel te koop

Platja d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is zeer goed gelegen in het luxe complex Mas Nou, met spectaculair uitzicht op de zee en de bergen en op een paar minuten rijden van Platja d'Aro, een van de belangrijkste steden aan de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn gastronomie, toerisme en nachtleven, maar ook om zijn prachtige stranden.

Dit perceel geniet van alle voordelen van de nabijheid van het centrum van zo'n levendige stad, met allerlei diensten en voorzieningen, zonder de rust op te geven die de natuurlijke omgeving biedt.

PDA50240 360.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen