CBR21629
1.200.000 €
Perceel Te koop
9 afbeeldingen beschikbaar
CBR21629
1.200.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 22.249m²

Unieke kans voor beleggers om dit fantastische perceel met uitzicht op zee te kopen, op slechts 700 meter van het strand van Tamariu.

Perceel van 22.241 m² met uitzicht op zee en een bebouwbare oppervlakte van 5.200 m², met een totale bebouwbare oppervlakte van 6.800 m² inclusief de aangrenzende gebieden. Het ligt op slechts 700 meter van het strand van Tamariu.

De bouw van een hotel met een categorie van 4 of 5 sterren met ongeveer 100 kamers is toegestaan en, indien gewenst, kan de bouwbaarheid worden verhoogd met 30% om faciliteiten te bouwen die complementair zijn aan de hoofdactiviteit, zoals sportgebieden, een spa of binnen zwembad. Er is ook de mogelijkheid om een ondergrondse verdieping te bouwen voor parkeren.

Er is een door Hilton goedgekeurd project, aangepast aan de voorschriften volgens het stadhuis, waarbij het milieu altijd maximaal wordt gerespecteerd. De regelgeving maakt het ook mogelijk het gebouw aan te passen voor gebruik als verpleegtehuizen.

Ligging

Het land ligt zeer dicht bij het centrum en het strand van Tamariu, een van de mooiste en meest geliefde dorpen van de Costa Brava vanwege de rust, het prachtige strand en de promenade, die een verscheidenheid aan restaurants biedt. Het heeft ook de aangename omgeving van dennenbossen waarmee u sport en andere buitenactiviteiten kunt beoefenen.

Tamariu is erg in trek bij nationale en internationale klanten, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid op lange termijn is.

De dichtstbijzijnde stad is Palafrugell, op slechts 5 minuten rijden met de auto en de indrukwekkende stad Begur ligt op slechts 7 kilometer afstand. Er zijn ook twee uitstekende 18-holes golfbanen binnen 15 minuten rijden van de accommodatie: Platja de Pals en Empordá Golf.

De luchthaven van Barcelona ligt op 130 kilometer afstand en de luchthaven van Girona ligt op slechts 45 kilometer afstand.

CBR21629
1.200.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Llafranc / Calella / Tamariu

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst