Beeld van de ontwikkeling
MRB14859
€ 1,250,000
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
MRB14859
€ 1,250,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement te koop in Benahavís, Costa del Sol

  • Slaapkamers 3

Deze woning maakt deel uit van de Luxueuze appartementen in Benahavís met uitzicht tot aan de Rots van Gibraltar ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Stijlvolle nieuwe appartementen te koop in Benahavís met uniek bouwkundig ontwerp en uitzicht tot aan Gibraltar.

Deze fantastische nieuwbouw valt op, niet alleen door de unieke bouwkundige stijl, maar ook vanwege de verbluffende uitzichten die zich uitstrekken van Marbella tot aan Gibraltar. Het inventieve bouwkundige ontwerp zorgt voor een zo goed mogelijke levenskwaliteit in de zonneschijn van de Costa de Sol.

Het ontwerp is speciaal uitgedacht om voor algehele privacy te zorgen; elke unit is afgescheiden door een gang om een geweldige selectie van appartementen zonder aangrenzende buren te maken. Iedere schitterende woning heeft 3 slaapkamers en een groot terras van ongeveer 60m². Ieder appartement wordt opgeleverd met 2 parkeerplaatsen plus een opslagruimte in hetzelfde gebouw, terwijl de penthouses voorzien zijn van een privé zwembad.

Ieder appartement kan bogen op materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit. Met Bulthaup keukens en huishoudelijke apparaten van Miele en Siemens, en badkamers van Villeroy & Boch, zijn de appartementen ontworpen met comfort en luxe in gedachten.

Domotica maakt het mogelijk om de verwarming, lichten, warm water en airconditioning op afstand te bedienen. Het Daikin airconditioning systeem en de vloerverwarming zorgen het gehele jaar voor comfort. Voor totale veiligheid en gemoedsrust zijn de woningen uitgerust met een alarmsysteem en rookmelders.
Bewoners kunnen gebruik maken van het fantastische gemeenschappelijke zwembad, perfect gelegen om het meeste uit de vergezichten te halen.

Hoogtepunten

  • Ontworpen om algehele privacy te bieden, zonder aangrenzende buren
  • Schitterend uitzicht over Marbella tot aan Gibraltar
  • Ieder appartement heeft een groot terras
  • Gemeenschappelijk zwembad en penthouses met privé zwembaden
  • De beste kwaliteit afwerking en domotica

Ligging

New Development gelegen in Benahavís, gunstig gelegen op 35 minuten van de luchthaven, 10 - 15 minuten van het centrum van Marbella en 10 minuten van Puerto Banus.

MRB14859
€1,250,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst