Afbeelding van het onroerend goed
In prijs verlaagd
CBR1368
890.000 €
Huis / Villa Te koop
30 afbeeldingen beschikbaar
CBR1368
890.000 €
Huis / Villa Te koop

Excellent 6 Slaapkamer Hotel te koop in Baix Emporda, Girona

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 5
  • Woonoppervlakte 685m²
  • Perceeloppervlakte 431m²

Door familie gerund hotel-restaurant bedrijf op slechts 15 minuten van de Costa Brava in een van de mooiste middeleeuwse dorpen van de Baix Emporda. Volledig operationeel bedrijf tot juni 2015, hotel met 4 slaapkamers, restaurant met accommodatie voor de eigenaar.

Dit is een zeldzame kans om een gevestigde, door een familie gerunde hotel-restaurantzaak te verwerven, gelegen in het historische centrum van een van de belangrijkste middeleeuwse dorpen van Baix Emporda , op slechts 15 km van de dichtstbijzijnde stranden van de Costa Brava.

Het pand bestaat uit 2 aangrenzende gebouwen. In de eerste is het restaurant op de begane grond met een ruim terras en privé-eigenaars op de eerste verdieping. In de tweede zijn 3 toeristische appartementen en 1 grote suite.

Het bedrijf werd aanvankelijk opgericht in 1978 als een door een familie gerund restaurant en werd een referentie in het gebied. In 1997 werd het bedrijf overgenomen door de tweede generatie en werd een nieuw, verfijnd gastronomisch concept geïntroduceerd. In 2009 werd het een van de eerste "KM 0" restaurants in slow food en ontving het nationale prijzen als erkenning voor de kwaliteit van zijn keuken.

Het restaurant heeft een capaciteit van 21 tafels - 9 in de eetzaal binnen en 12 op het buitenterras. Het omvat ook een bar, 2 badkamers voor klanten, een grote professionele keuken en een binnenplaats voor levering van benodigdheden en afvalrecycling.

Het hotel bestaat uit 3 appartementen voor 2, 4 of 6 personen en een grote dubbele suite. Het gebouw is verdeeld over 3 niveaus met de suite op de begane grond, de appartementen op de eerste verdieping en een groot dakterras op de tweede verdieping met een prachtig uitzicht over het middeleeuwse dorp en de Baix Emporda.

Het bedrijf was volledig operationeel tot juni 2015 en heeft een loyaal klantenbestand met een uitstekende reputatie in de hele regio.

Bekijk meer binnenland Costa Brava onroerend goed te koop.

Eigenschappen

  • Terras
  • Monumentale details
  • Gerenoveerd
  • Verhuur licentie
  • Verwarming

Indeling

Het bedrijf bestaat uit 2 gebouwen en is als volgt verdeeld:

Gebouw een (restaurant):

Gelijkvloers (298 m²): Entree, hal met bar (32 m²); eetkamer met capaciteit voor 9 tafels ( 36 m²) ; professionele keuken (33 m²); 2 badkamers voor klanten; 42 m² berging;

Eerste verdieping (150 m² + 47 m² terras): Eigenaren accommodatie bestaande uit 4 slaapkamers; een woon- / eetkamer; keuken; badkamer en terras

Gebouw 2 (Hotel, 236 m²):

Begane grond: 1 grote suite (45 m²); opslagruimte (98 m²)

Eerste verdieping: Appartement 1 (32 m²); Appartement 2 (37 m² + 5 m² terras); Appartement 3 (terras van 47 m² + 16 m²)

Tweede verdieping: dakterras (57m² met veranda van 16 m²)

Ligging

Het pand is gelegen in een van de meest gewilde middeleeuwse dorpen in het hart van de "Gouden Driehoek" van Baix Emporda, op slechts 15 km van de stranden van de Costa Brava en op slechts 20 km van de stad Girona.

Het gebied staat internationaal bekend om zijn stranden, culturele bezienswaardigheden, golfbanen en gastronomie en trekt bezoekers uit de hele wereld. De kosmopolitische stad Barcelona ligt op slechts 120 km afstand en er zijn 3 internationale luchthavens binnen 1u30 rijden van de accommodatie.

Bekijk meer exclusieve woningen om te kopen met Lucas Fox in het Baix Emporda-gebied

CBR1368
890.000 €
Huis / Villa Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst