Afbeelding van het onroerend goed
CBR8156
€ 695,000
Perceel Te koop
2 afbeeldingen beschikbaar
CBR8156
€ 695,000
Perceel Te koop

Huis / Villa te koop in Baix Emporda, Girona

  • Woonoppervlakte 728m²
  • Perceeloppervlakte 20.6ha

Historische Catalaanse boerderij voor restauratie op 20 hectare grond in het natuurpark Gavarres, met het potentieel om een landhuis met 7 slaapkamers te bouwen.

Dit is een geweldige kans om de ruïne van een historische Catalaanse "masia" of boerderij te verwerven, gelegen in een prachtige landelijke omgeving in het hart van het natuurpark Gavarres, en ligt op 20 hectare eigen grond. De woning biedt een prachtig uitzicht op het platteland.

De boerderij, die in puin ligt en volledig moet worden gerestaureerd, geniet totale privacy en rust en zou een uitzonderlijk landhuis in een uitstekend deel van de Baix Emporda zijn. Er is de mogelijkheid om een huis met 7 slaapkamers te bouwen op de site.

De ruïne is gelegen op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht en ligt in kurk-, eiken- en dennenbossen. Ongeveer 5,5 hectare van de 20 hectare land is ingesteld als weiland en zou ideaal zijn voor iemand die paarden wil houden.

Eenmaal herbouwd en hersteld, zou het pand ideaal zijn als een hoofdverblijfplaats of als een vakantiehuis voor iemand die op zoek is naar een landhuis in een prachtige, rustige omgeving.

Eigenschappen

  • Renovatie object
  • Uitzicht

Indeling

Historische ruïne voor restauratie

Ligging

Het pand ligt 1,7 km verderop een onverharde weg en 4 km van het dichtstbijzijnde dorp, Cruilles. Het ligt op 25 km van de dichtstbijzijnde stranden en op 40 km van de stad Girona. De stad Barcelona ligt op 135 kilometer afstand en duurt slechts 1,5 uur met de auto.

CBR8156
€695,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst