Afbeelding van het onroerend goed
CBR3125
750.000 €
Perceel Te koop
20 afbeeldingen beschikbaar
CBR3125
750.000 €
Perceel Te koop

Landhuis te koop in Baix Emporda, Girona

  • Woonoppervlakte 550m²
  • Perceeloppervlakte 13.200m²

Unieke kans om een ​​ruïne te restaureren aan de Costa Brava met uitzicht op zee en de golfbaan. Te koop met restauratieproject.

Een zeldzame gelegenheid om een ​​authentieke Catalaanse masia uit de 17e eeuw met uitzicht op zee te verwerven, op slechts enkele kilometers van de dichtstbijzijnde stranden.

Dit prachtige landhuis, dat volledig moet worden gerestaureerd, biedt een belegger de mogelijkheid om een ​​landhuis van 600m² te bouwen op een groot perceel van 13.200m². De accommodatie ligt op de grens van het prachtige natuurpark Les Gavarres en kijkt uit op een van de beste golfbanen van de regio. Het huis ligt op slechts een paar kilometer van het levendige kustplaatsje Playa de Aro en op slechts 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand.

Het pand vereist een volledige renovatie en er is een optie om het landgoed te kopen met een architectonisch ontworpen restauratieproject voor een huis met 5-6 slaapkamers. De accommodatie biedt een prachtig uitzicht op zee en de bergen, evenals uitzicht op de golfbaan.

Dit is een unieke kans voor een belegger om een ​​fantastisch 17e-eeuws landhuis te verwerven om te herstellen op een bevoorrechte locatie van de Baix Emporda.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Renovatie object

Indeling

Woning is in een verwoeste staat, herbouw vereist

Ligging

Dit onroerend goed te koop in de Costa Brava ligt in een rustige, luxe woonwijk in Playa de Aro, met een prachtig uitzicht. Het huis ligt op slechts 100 meter van de dichtstbijzijnde golfbaan en op 5 minuten rijden van het stadscentrum (Playa de Aro) met zijn mooie strand, commercieel centrum, bars, restaurants en sportcentrum.

CBR3125
750.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst