Afbeelding van het onroerend goed
CBR7282
€ 1,100,000
Perceel Te koop
4 afbeeldingen beschikbaar
CBR7282
€ 1,100,000
Perceel Te koop

Perceel te koop in Baix Emporda, Girona

  • Woonoppervlakte 10,050m²

Groot perceel te koop voor de bouw van een luxe familiehuis in Els Trullars, Baix Empordà.

Een unieke kans om een bouwperceel van meer dan 10.000m² (1ha) te kopen voor de bouw van een luxe gezinswoning in Els Trullars, het meest exclusieve residentiële landgoed van de Baix Emporda.

Els Trullars is een luxe woonwijk net buiten het charmante middeleeuwse dorpje Torrent in de Baix Emporda. Het landgoed bestaat uit slechts 15 exclusieve percelen, elk met een oppervlakte van meer dan 8.000 m². Het landgoed ligt op slechts 10 minuten van enkele van de meest exclusieve steden en stranden van de Costa Brava, waaronder Begur, Llafranc en Calella de Palafrugell. De stad Girona en de internationale luchthaven liggen op 30 minuten afstand en er zijn diverse uitstekende golfbanen op minder dan 20 minuten rijden.

Het perceel geniet totale privacy en een aantrekkelijk uitzicht over het platteland van Baix Emporda naar het heuveldorp Begur. Dankzij de verbluffende setting en de royale afmetingen is dit een ideale optie voor een eerste of tweede woning, maar ook als een interessante kans voor investeerders.

Een toekomstige koper kan een vrijstaande woning van maximaal 600 m² op het perceel bouwen in overeenstemming met de volgende bouwvoorschriften:

  • Minimale perceelsgrootte: 8000m²
  • Maximale footprint: 6%
  • Maximale bouwgrootte: 6%
  • Begane grond + mezzanine
  • Maximale hoogte: 6m

Eigenschappen

  • Uitzicht

Indeling

10.050m² grond voor de bouw van een luxe familiehuis.

Ligging

Els Trullars is een exclusieve woonwijk op 10 minuten van enkele van de beste steden en stranden van de Costa Brava, waaronder Begur, Llafranc en Calella de Palafrugell.

Uitstekende golfbanen liggen op 20 minuten rijden van de accommodatie en de stad Girona en de luchthaven zijn in 30 minuten te bereiken. De stad Barcelona ligt op 130 kilometer afstand en het dichtstbijzijnde 5-sterren Spa-hotel ligt op loopafstand.

CBR7282
€1,100,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst