Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
LFB693
€ 2,120,000
Penthouse Verkocht
14 afbeeldingen beschikbaar
LFB693
€ 2,120,000
Penthouse Verkocht

Prachtig duplex appartement te koop in Dalt Vila, Ibiza Stad.

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 200m²

Exclusief 6 slaapkamer appartement te koop in het hart van Ibiza Stad.

Dit prachtig gerenoveerde penthouse te koop in Ibiza-stad is verdeeld over de tweede en bovenste verdiepingen van een monumentaal pand uit 1820, gelegen aan een van de oude toegangspoorten van de stadsmuur.

Op de benedenverdieping van meer dan 200 m² komt u in een ruime woonkamer met grote ramen met uitzicht op een zonnig voetgangersplein. Aan de linkerkant is er een keuken met een eethoek voor 10 personen. Op deze verdieping vindt u ook 3 comfortabele ensuite slaapkamers met kasten.

Op de bovenverdieping bevinden zich 1 afzonderlijke appartementen met 1 en slaapkamer, een badkamer, een eetkamer en een keuken, gerenoveerd volgens de hoogste standaard en met behoud van originele kenmerken.

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Verwarming

Extra's

- Exquisite afwerking
- Elegant distributie
- Ongeëvenaarde beschermd gebied van de oude stad
- Airconditioning
- Verwarming
- Beveiliging deur

Indeling

Benedenverdieping:
- Ruime woonkamer met uitzicht op een voetgangerszone
- Keuken met een eethoek voor 10
- 3 slaapkamers met ensuite badkamer en kasten

Bovenverdieping:
- 2 afzonderlijke appartementen met 1 en 2 slaapkamers van resp, een badkamer, een eetkamer en een keuken

Ligging

Ibiza-stad of Eivissa, Vila d'Eivissa of gewoon Vila ("Stad") is de hoofdstad en meest dichtbevolkte stad met bijna 50 duizend inwoners. Het is een van de best bewaarde middeleeuwse steden in heel Europa en is de thuisbasis van een prachtige Spaanse kathedraal en vele fantastische restaurants en chique bars. De oude binnenstad heeft de historische status gekregen van UNESCO.

De stad is verdeeld in twee hoofddelen: de oude binnenstad, of Dalt Vila ("Bovenstad"), gelegen in de kleine berg bij de zee, en het moderne deel, genaamd Eixample ("uitbreiding"). Het is algemeen bekend om zijn nachtleven met twee van de meest luxueuze nachtclubs van het eiland, Pacha en El Divino, gelegen in Ibiza-stad zelf, evenals Space net ten zuiden van de stad, vlakbij de luchthaven.

Ibiza-stad biedt echter veel meer dan uitgaan. Het drukke havengebied biedt tal van chique bars en restaurants en de jachthavens Botafoch en Ibiza Nueva zijn de thuisbasis van enkele van de meest luxueuze jachten ter wereld en de 'wet-set' van het eiland.

De historische oude binnenstad, waarvan de prachtige 16e-eeuwse muren een doolhof van spannende winkels en restaurants bewaken, en is een doolhof van smalle, kronkelende, geplaveide straatjes met een fantastisch uitzicht vanaf de wallen in de wallen.

Het zandstrand van Talamanca ligt op slechts 15 minuten lopen van Ibiza-stad en het havengebied. Hoewel een groot deel van het eiland seizoensgebonden is en in de winter wordt afgesloten, is Talamanca een van de resorts die open blijft. Een houten promenade loopt over het strand en loopt over in een mooie promenade aan de linkerkant van de baai, ideaal voor winterwandelingen.

Bekijk meer onroerend goed te koop in Ibiza-stad

LFB693
€2,120,000
Penthouse Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst