Afbeelding van het onroerend goed
IBZ10634
€ 1,410,000
Perceel Te koop
8 afbeeldingen beschikbaar
IBZ10634
€ 1,410,000
Perceel Te koop

5 Slaapkamer Perceel te koop in Ibiza Town, Ibiza

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 5
  • Woonoppervlakte 631m²
  • Perceeloppervlakte 1,580m²

Uitstekende gelegenheid om een ​​bouwperceel met uitzicht op zee te verwerven en een project voor een prachtige moderne villa van José Millán. Slechts enkele minuten van Ibiza-stad.

Zuid / zuidwest georiënteerde bouwkavel van 1.581 m² te koop in de door Can Furnet gated community, op slechts een paar minuten afstand van Ibiza Town. De plot geniet van overvloedig zonlicht en een prachtig, verreikend uitzicht op Dalt Vila, over de zee en naar het eiland Formentera.

Een project is beschikbaar door de beroemde architect José Millán voor een moderne villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers, een grote open woonkamer en een lang zwembad, evenals een bijgebouw met 2 slaapkamers, een complete badkamer en een gastentoilet .

Dit is een uitstekende gelegenheid om een ​​zonovergoten plot te verwerven, op slechts enkele minuten van Ibiza-stad en om het huis van je dromen te creëren met een prachtig uitzicht op zee.

Indeling

Grote bouwkavel met een project voor een 5-slaapkamer, 5-badkamer villa met een open woonkamer en een lang zwembad, evenals een bijgebouw met 2 slaapkamers.

Ligging

Deze bouwkavel heeft een zeer bevoorrechte locatie op slechts enkele minuten van Ibiza-stad, in de beveiligde urbanisatie Can Furnet.

IBZ10634
€1,410,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst