POZ41765
680.000 €
Perceel te koop
POZ41765
680.000 €
Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Boadilla Monte, Madrid

  • Plattegrond 2.102m²
  • Perceeloppervlakte 2.102m²

Als u overweegt uw ideale huis te bouwen, raden wij u aan de urbanisatie in het veiligste noordwesten, in Villafranca del Castillo, te bezoeken.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 2.102m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox Properties presenteert dit prachtige perceel van 2012 m 2 volgens het kadaster en 2061 m 2 volgens het eigendomsregister. Het is gelegen in een urbanisatie met particuliere beveiliging, twee ingangen met wachthuisjes en auto's die permanent patrouilleren. Het is een zeer geconsolideerde wijk, bestaande uit 643 percelen van tussen de 1500 m 2 en 2200 m 2 .

De urbanisatie beschikt over drie buslijnen overdag en één nachtbuslijn.

In de buurt zijn de Camilo José Cela-universiteit, de SEC El Castillo-school, de Zola Villafranca-school, de manege, het bestuurscentrum, een bibliotheek, activiteitenruimtes, gezondheidscentra, supermarkten, restaurants en diverse diensten die dit perceel tot uw ideaal maken huis.

Het voorproject is duurzaam, modern van stijl en voorzien van beton- en houtafwerkingen. Het biedt de best mogelijke oriëntatie en integreert visueel met de omgeving. Profiteer van de helling om een tweede verdieping te creëren voor de jongste leden van het huis, zonder de bestaande bomen te hoeven kappen. Dit prachtige voorproject werd uitgevoerd door een internationaal architectuurbureau.

Er werd een topografische studie van het perceel uitgevoerd, inclusief de locatie van de bomen, en er werd een volledige geotechnische studie voorbereid.

De diensten die op het terrein beschikbaar zijn, zijn drinkwater uit het Isabel II-kanaal, met een aansluiting en een geïnstalleerde meter.

Er is ook irrigatiewater, ook met aansluiting, zonder de aansluitkosten te betalen en de meter af te sluiten.

De propaangasaansluiting bevindt zich voor de deur van het pand, maar aardgas is zeer dichtbij en kan dus worden gebruikt.

Voor elektra is een kast geplaatst; Het enige dat overblijft is het openen van een bestand, het aanvragen van de aansluiting en het aanvragen van de bouwlamp.

Denk niet twee keer na en kom dit prachtige plot ontdekken. Neem telefonisch of per e-mail contact op met Lucas Fox om een bezichtiging te regelen. Wij werken zeven dagen per week om ons aan al uw behoeften aan te passen.

U kunt ook het hoofdkantoor van Lucas Fox bezoeken aan de Avenida de Europa, 38 (Pozuelo). Op deze manier kunnen we uw wensen gedetailleerder analyseren en u helpen bij het vinden van het perfecte onroerend goed of de perfecte investering.

Perceel te koop
POZ41765 Perceel te koop

Indeling perceel

Perceelgrootte: 2102 m 2 volgens het kadaster en 2061 m 2 volgens het eigendomsregister. Prachtig perceel met een helling om een innovatief project met onovertroffen uitzichten te ontwikkelen.

Boadilla del Monte, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Dit is de link met uitgebreide informatie over de buurt:
https://villafrancadelcastillo.es/nuestra-urbanizacion/muy-cerca-de-todo/

POZ41765
680.000 €
Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Boadilla del Monte

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst