RZS32105
650.000 €
Perceel Te koop
RZS32105
650.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Ciudalcampo, Madrid

  • Plattegrond 3.953m²
  • Perceeloppervlakte 3.953m²

Prachtig perceel van 3.953 m² in uitstekende staat te koop in de gerenommeerde particuliere ontwikkeling Ciudalcampo, Madrid.

Lucas Fox presenteert deze fantastische bouwgrond van 3.953 m² in de prestigieuze ontwikkeling Ciudalcampo, Madrid.

Met een bezettingsgraad van 10% van het perceel, kunt u een huis bouwen met twee verdiepingen plus de benedenverdieping, wat betekent dat het perceel 30% bouwtoeslag heeft en de kelder niet meetelt in de bebouwbare meters.

Met het gebouw is het noodzakelijk om het pand 10 meter terug te zetten van de voorste grens en 7 meter naar andere grenzen. U kunt een zwembad bouwen van maximaal 50 m².

Neem contact op voor meer informatie over de beschikbare percelen in Ciudalcampo. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste optie.

U kunt ons ook bezoeken in onze Lucas Fox Property Lounge, aan de Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, zodat we uw wensen in meer detail kunnen analyseren.

Eigenschappen

  • Plattegrond 3.953m²

Ligging

Dit perceel is gelegen in de particuliere ontwikkeling van Ciudalcampo, op kilometer 28 van de A1, naast het regionale park Cuenca Alta del Manzanares. Het wordt beschouwd als een van de beste privé-urbanisaties in Madrid, met 24-uursbeveiliging en toegangscontrole bij in- en uitgangen. Het is gelegen in een bevoorrechte omgeving, omgeven door steeneiken en met uitzicht op de Sierra de Madrid.

De woongemeenschap heeft een sportclub, de RACE, die beschikt over een 18-holes golfbaan, paardrijden, binnenzwembad, buitenzwembad, fitnessruimte, padeltennis, tennis en restaurant. Daarnaast is in de ontwikkeling de prachtige internationale privéschool SEK.

De urbanisatie is goed verbonden met snelle toegang tot de A1 en met een intern bussysteem dat aansluit op Plaza de Castilla en San Sebastián de los Reyes. Het gebied ligt op 10 minuten van het winkelcentrum Plaza Norte 2, op slechts 5 minuten van een commercieel gebied in Santo Domingo met een postkantoor en op 10 minuten van het openbare ziekenhuis Infanta Sofía. Ten slotte is het 15 minuten rijden van de luchthaven Madrid-Barajas.

RZS32105
650.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ciudalcampo

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst