Verkocht
RZS36062
780.000 €
Perceel Verkocht
15 afbeeldingen beschikbaar
RZS36062
780.000 €
Perceel Verkocht

Excellent perceel te koop in Ciudalcampo, Madrid

  • Plattegrond 4.238m²
  • Perceeloppervlakte 4.238m²

Prachtig perceel van 4238 m² in uitstekende staat te koop in de prestigieuze privé urbanisatie Ciudalcampo, Madrid.

Lucas Fox presenteert dit fantastische bouwperceel van 4.238 m² in de prominente urbanisatie Ciudalcampo, Madrid.

De urbanisatie Ciudalcampo is een van de beste woonwijken van Madrid, in een bevoorrechte omgeving met een uitzonderlijke locatie in het regionale park Cuenca Alta del Manzanares. Deze ruimte bewaart het evenwicht tussen stedelijke ontwikkeling en het behoud van de natuurlijke omgeving.

Het wordt beschouwd als een van de beste particuliere urbanisaties in Madrid, met 24-uurs beveiliging en in- en uitgangscontrole.

U kunt denken aan het bouwen van een zeer licht huis met grote ramen, functioneel en ruim in een prachtige natuurlijke ruimte. De voorschriften staan de bouw toe van twee verdiepingen plus de semi-kelderverdieping, dat wil zeggen dat tot 30% van het gebouw kan worden verkregen en dat de kelder niet wordt opgenomen in het bebouwbare gebied. Voor het gebouw is het noodzakelijk om een tegenslag naar een voorste begrenzing en begrenzing te respecteren.

De hoogtepunten, uitzonderlijke faciliteiten en diensten binnen de urbanisatie zelf: de internationale school SEK, de RACE-sportclub met golf, paddle-tennis, tennis- en voetbalvelden, zwembad, fitnessruimte en paardrijden.

Neem contact op voor meer informatie over beschikbare percelen in Ciudalcampo. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste optie.

U kunt ons ook bezoeken in onze Lucas Fox Property Lounge, aan de Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, of op Instagram @lucasfox.lasrozas

Eigenschappen

  • Plattegrond 4.238m²

Ligging

Deze villa is gelegen in de privé urbanisatie Ciudalcampo, op kilometer 28 van de A1, naast het regionale park Cuenca Alta del Manzanares. Het is gelegen in een bevoorrechte omgeving, omgeven door steeneiken en met uitzicht op de Sierra de Madrid.

De RACE-sportclub heeft onder andere een 18-holes golfbaan, paardrijden, een binnenzwembad, een buitenzwembad, een fitnessruimte, paddle-tennis, tennis en een restaurant. Ook is in de urbanisatie de prachtige internationale privéschool SEK.

De urbanisatie is goed verbonden met snelle toegang tot de A1, evenals een intern bussysteem dat verbinding maakt met Plaza de Castilla en San Sebastián de los Reyes. Bovendien ligt het op 25 minuten rijden van de luchthaven Madrid-Barajas.

U kunt genieten van 6,5 kilometer fysiek circuit voor het beoefenen van sporten in de open lucht en 41 kilometer wegen met beperkt verkeer tot de urbanisatie zelf, ideaal voor liefhebbers van wandelingen midden in de natuur.

RZS36062
780.000 €
Perceel Verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Ciudalcampo

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst