RZS40044 999.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ciudalcampo, Madrid

  • Perceeloppervlakte 6.319m²

Prachtig perceel van 6319 m² in uitstekende staat te koop in de prestigieuze privé urbanisatie Ciudalcampo, Madrid.

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox La Moraleja presenteert dit spectaculaire bouwkavel van 6.319 m² met prachtig uitzicht in de beroemde urbanisatie Ciudalcampo, Madrid.

Dit perceel is gelegen in de privé urbanisatie Ciudalcampo, op kilometer 28 van de A1, naast het regionale park Cuenca Alta del Manzanares. Het wordt beschouwd als een van de beste particuliere urbanisaties in Madrid, met 24-uurs beveiliging en toegangscontrole bij in- en uitgang. Het ligt in een bevoorrechte omgeving, omgeven door steeneikenbossen en met uitzicht op de Sierra de Madrid.

De uitstekende urbanisatie heeft een sportclub, de RACE, met een 18-holes golfbaan, paardrijden, binnenzwembad, buitenzwembad, fitnessruimte, paddle-tennis, tennis en restaurant. Daarnaast is er in de urbanisatie de prachtige internationale privéschool SEK.

Dit perceel is een van de grootste in de urbanisatie, dus u kunt er een spectaculair huis op bouwen.

Met een bebouwbare oppervlakte van 10% van het perceel kan een huis met twee verdiepingen plus een semi-kelderverdieping worden gebouwd, dat wil zeggen dat tot 30% van het gebouw kan worden verkregen op de meters die we hebben en de semi-kelderverdieping. De kelder telt niet mee voor de bebouwbare oppervlakte. Voor het gebouw is het noodzakelijk om een terugwijking naar een voorgrens van 10 meter en 7 meter naar andere grenzen te respecteren. U kunt een zwembad bouwen van maximaal 50 m².

Neem contact op voor meer informatie over beschikbare percelen in Ciudalcampo. Wij helpen u graag bij het selecteren van de beste optie. U kunt ons ook bezoeken in onze Lucas Fox Property Lounge, Plaza de la Moraleja, nummer 1, Alcobendas, zodat we uw wensen in meer detail kunnen bespreken.

Perceel te koop

Ciudalcampo, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

De urbanisatie is goed verbonden met snelle toegang tot de A1 en met een intern bussysteem dat verbinding maakt met Plaza de Castilla en San Sebastián de los Reyes. Het gebied ligt op 10 minuten van het winkelcentrum Plaza Norte 2, op slechts 5 minuten van een commercieel gebied in Santo Domingo met een postkantoor en op 10 minuten van het openbare ziekenhuis Infanta Sofía. Ten slotte is het 15 minuten rijden van de luchthaven Madrid-Barajas.

RZS40044 999.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ciudalcampo

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen