LFM1120
Prijs op aanvraag Huis / Villa Te koop

Excellent 5 Slaapkamer Huis / Villa te koop in La Moraleja, Madrid

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 5
  • Woonoppervlakte 800m²
  • Perceeloppervlakte 2,800m²

Exclusieve woning van 800m² op een perceel van 2.800m², met een groot zwembad, grote terrassen en prachtig aangelegde tuinen

Dit prachtige pand in La Moraleja heeft een minimalistisch design met grote open ruimtes en kamerhoge ramen, die veel daglicht en een fantastisch uitzicht bieden.

De villa heeft een open begane grond met een grote woon- en eetkamer die uitkomt op een groot terras en zwembad. Er is ook een ultramoderne keuken en 2 grote ensuite slaapkamers op deze verdieping.

Boven vindt u nog 2 ensuite slaapkamers, elk met een ruim privéterras.

In het souterrain is er nog een slaapkamer, een badkamer en een volledig uitgeruste fitnessruimte met een overdekt jetstreamzwembad en een sauna.

Dit aantrekkelijke huis is ontworpen voor vermaak en de hoogste kwaliteit van leven.

Momenteel in aanbouw en in de laatste fasen slechts 3 maanden verwijderd van de afwerking.

Eigenschappen

  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats

Indeling

Begane grond:

- Grote woon- / eetkamer die uitkomt op een groot terras en zwembad

- ultramoderne keuken

- 2 grote ensuite slaapkamers

Eerste verdieping:

- 2 ensuite slaapkamers, elk met een ruim privéterras

Kelder:

- Slaapkamer

- Badkamer

- Fitnessruimte met een binnenzwembad met jetstream en een sauna

Ligging

La Moraleja is een exclusieve woonwijk in Alcobendas, een stad op ongeveer 13 km ten noorden van Madrid en op slechts 7 km van de internationale luchthaven Barajas van Madrid. Het onroerend goed te koop in La Moraleja en onroerend goed te huur in La Moraleja gebied aangeboden door Lucas Fox bestaat voornamelijk uit luxe huizen om te kopen en te verhuren in exclusieve woonwijken.

Alcobendas omvat een centrale stedelijke zone, een recent gebouwde wijk die bekend staat als Valdelasfuentes, La Moraleja en El Soto de la Moraleja woongebieden en het natuurreservaat Valdelatas. Op dit moment wordt er in de omgeving een gigantisch hoogtechnologisch kantorengebied gebouwd dat bekendstaat als Valdelacasa. Het is de thuisbasis van het wetenschapsmuseum Cosmocaixa en het entertainmentcentrum Diversia.

La Moraleja omvat verschillende woongebieden zoals La Moraleja zelf, El Soto en El Encinar. Tussen de verschillende gebieden zijn er verschillende winkelcentra, een goed aanbod aan restaurants en ongeveer 16 internationale scholen. La Moraleja biedt de meest exclusieve accommodaties in de omgeving van Madrid.

Het gebied heeft uitstekende sportfaciliteiten, waaronder 2 uitstekende golfbanen. Het oefenterrein Real Madrid ligt net om de hoek. Veel van de multinationale bedrijven gevestigd in Madrid hebben hun hoofdkantoor in La Moraleja, bijvoorbeeld het indrukwekkende hoofdkantoor van Telefónica. Het natuurreservaat Valdelatas grenst aan de ene kant aan La Moraleja en biedt uitstekende faciliteiten om te wandelen en te fietsen.

Madrid is de grootste stad en hoofdstad van Spanje. Madrid is een stad van cultureel en politiek belang en is ook het derde Europese economische centrum. Vanwege zijn economische output, levensstandaard en marktgrootte, wordt Madrid beschouwd als het belangrijkste financiële centrum van het Iberisch schiereiland. Madrid heeft de hoofdkantoren van de overgrote meerderheid van de grote Spaanse bedrijven, evenals het hoofdkantoor van drie van 's werelds 100 grootste bedrijven. De internationale luchthaven van Barajas is een van de belangrijkste vervoersknooppunten van Europa en betekent dat de stad uitstekende toegang heeft vanuit Europa en de rest van de wereld.

Naast zijn moderne infrastructuur heeft Madrid de uitstraling van veel van zijn historische wijken en straten behouden. De bezienswaardigheden zijn het enorme Koninklijk Paleis van Madrid, het Teatro Real en drie prachtige kunstmusea: het Prado Museum, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia en het Thyseen-Bornemisza Museum. Madrid biedt ook een benijdenswaardige levensstijl - de stad is vol met parken en groene ruimten - en de stad is wereldberoemd om zijn nachtleven.

Lucas Fox biedt een breed scala van onroerend goed en onroerend goed in Madrid te koop en te huur, inclusief appartementen en huizen te koop en te huur van traditionele en hedendaagse stadsappartementen te koop en te huur in de beste delen van het centrum, zoals de wijk Salamanca, aan eengezinswoningen om exclusieve woonwijken zoals Aravaca en La Moraleja te kopen en te verhuren.

Onroerend goed in Madrid blijft een uitstekende investering in onroerend goed, omdat het een zeer belangrijke bestemming is voor alle multinationals die zaken willen doen en een aanwezigheid in Spanje willen behouden. Madrid biedt een ongelooflijke levensstijl, uitstekende internationale scholen en fantastische vervoersverbindingen naar Europa en de rest van de wereld.

Bekijk meer woningen te koop in La Moraleja

LFM1120

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst