LFM1121
Prijs op aanvraag Huis / Villa Te koop

Excellent 7 Slaapkamer Huis / Villa te koop in La Moraleja, Madrid

  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 7
  • Woonoppervlakte 900m²
  • Perceeloppervlakte 2,500m²

Uitzonderlijk pand van 900m², gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van La Moraleja, op slechts 10 minuten van het centrum van Madrid

Deze unieke villa in La Moraleja is professioneel ontworpen om de meest stijlvolle leefomstandigheden te bieden.

Het ultramoderne en minimalistische thema in het hele gebouw biedt de beste combinatie van luxe en exclusiviteit.

Grote ruimtes zijn te vinden op elk van de 3 niveaus, met een helder en luchtig gevoel van het natuurlijke licht dat vanuit alle hoeken binnenkomt.

Er zijn in totaal 7 grote ensuite slaapkamers, waardoor deze woning ideaal is voor een groot gezin of voor mensen die grote groepen willen entertainen.

Beneden is een grote ontvangstruimte met onafhankelijke toegang voor het hosten van feesten voor maximaal 200 personen.

Het huis ligt naast de golfclub en heeft 2 leden.

Ervaar prestige op zijn best.

Eigenschappen

  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats

Indeling

Begane grond:

- Entreehal

- grote eethoek

- Volledig ingerichte keuken

- Grote woonkamer met 3 verschillende ruimtes (om te zitten, tv te kijken en te ontspannen voor de moderne open haard)

- Grote ensuite slaapkamer

Eerste verdieping:

- 4 grote ensuite slaapkamers, elk met kasten en een eigen terras

Kelder:

- fitnessruimte met een binnenzwembad

- Grote ontvangstruimte met onafhankelijke toegang

andere:

- Onafhankelijk serviceflat

- Garage voor 12 auto's

Extra's

- Ruime woonkamer met 3 aparte zones en een open haard

- Hightech minimalistische keuken

- een spa en een fitnessruimte met een overdekt zwembad met jetstream, een sauna en een stoombad

- Onafhankelijke ontvangstruimte voor het houden van grote evenementen

- Onafhankelijk serviceflat

- Garage voor 12 auto's

- 7 ensuite slaapkamers

- Groot zwembad en aangelegde tuinen

Ligging

La Moraleja is een exclusieve woonwijk in Alcobendas, een stad op ongeveer 13 km ten noorden van Madrid en op slechts 7 km van de internationale luchthaven Barajas van Madrid. Het onroerend goed te koop in La Moraleja en onroerend goed te huur in La Moraleja gebied aangeboden door Lucas Fox bestaat voornamelijk uit luxe huizen om te kopen en te verhuren in exclusieve woonwijken.

Alcobendas omvat een centrale stedelijke zone, een recent gebouwde wijk die bekend staat als Valdelasfuentes, La Moraleja en El Soto de la Moraleja woongebieden en het natuurreservaat Valdelatas. Op dit moment wordt er in de omgeving een gigantisch hoogtechnologisch kantorengebied gebouwd dat bekendstaat als Valdelacasa. Het is de thuisbasis van het wetenschapsmuseum Cosmocaixa en het entertainmentcentrum Diversia.

La Moraleja omvat verschillende woongebieden zoals La Moraleja zelf, El Soto en El Encinar. Tussen de verschillende gebieden zijn er verschillende winkelcentra, een goed aanbod aan restaurants en ongeveer 16 internationale scholen. La Moraleja biedt de meest exclusieve accommodaties in de omgeving van Madrid.

Het gebied heeft uitstekende sportfaciliteiten, waaronder 2 uitstekende golfbanen. Het oefenterrein Real Madrid ligt net om de hoek. Veel van de multinationale bedrijven gevestigd in Madrid hebben hun hoofdkantoor in La Moraleja, bijvoorbeeld het indrukwekkende hoofdkantoor van Telefónica. Het natuurreservaat Valdelatas grenst aan de ene kant aan La Moraleja en biedt uitstekende faciliteiten om te wandelen en te fietsen.

Madrid is de grootste stad en hoofdstad van Spanje. Madrid is een stad van cultureel en politiek belang en is ook het derde Europese economische centrum. Vanwege zijn economische output, levensstandaard en marktgrootte, wordt Madrid beschouwd als het belangrijkste financiële centrum van het Iberisch schiereiland. Madrid heeft de hoofdkantoren van de overgrote meerderheid van de grote Spaanse bedrijven, evenals het hoofdkantoor van drie van 's werelds 100 grootste bedrijven. De internationale luchthaven van Barajas is een van de belangrijkste vervoersknooppunten van Europa en betekent dat de stad uitstekende toegang heeft vanuit Europa en de rest van de wereld.

Naast zijn moderne infrastructuur heeft Madrid de uitstraling van veel van zijn historische wijken en straten behouden. De bezienswaardigheden zijn het enorme Koninklijk Paleis van Madrid, het Teatro Real en drie prachtige kunstmusea: het Prado Museum, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia en het Thyseen-Bornemisza Museum. Madrid biedt ook een benijdenswaardige levensstijl - de stad is vol met parken en groene ruimten - en de stad is wereldberoemd om zijn nachtleven.

Lucas Fox biedt een breed scala van onroerend goed en onroerend goed in Madrid te koop en te huur, inclusief appartementen en huizen te koop en te huur van traditionele en hedendaagse stadsappartementen te koop en te huur in de beste delen van het centrum, zoals de wijk Salamanca, aan eengezinswoningen om exclusieve woonwijken zoals Aravaca en La Moraleja te kopen en te verhuren.

Onroerend goed in Madrid blijft een uitstekende investering in onroerend goed, omdat het een zeer belangrijke bestemming is voor alle multinationals die zaken willen doen en een aanwezigheid in Spanje willen behouden. Madrid biedt een ongelooflijke levensstijl, uitstekende internationale scholen en fantastische vervoersverbindingen naar Europa en de rest van de wereld.

Bekijk meer woningen te koop in La Moraleja

LFM1121

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst