MAD50990 2.200.000 € Appartement te koop

Excellent 4 Slaapkamer appartement te koop in Almagro, Madrid

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Plattegrond 220m²

*Vanwege de uitdrukkelijke wens van de woning kunnen geen echte foto's van deze woning worden gepubliceerd.*

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 220m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox presenteert deze ruime woning te koop in de wijk Almagro, wijk Chamberí in Madrid. Het appartement wordt aangeboden om te worden gerenoveerd, met een oppervlakte van ongeveer 220 m², verdeeld over vier slaapkamers en drie badkamers.

Het bevindt zich op de derde verdieping, aan de buitenkant met een fantastisch uitzicht op de omgeving.

Een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxe appartement op een onverslaanbare locatie. Mis de kans niet om in het hart van Madrid te wonen, omringd door luxe en comfort. Neem contact op voor meer informatie.

Appartement te koop

Almagro, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Almagro, erkend als een van de meest vooraanstaande en nobele wijken van Madrid, valt op door zijn tijdloze elegantie en statige charme. Deze enclave, gelegen in de felbegeerde wijk Chamberí, fascineert met zijn brede, met bomen omzoomde lanen, historische gebouwen en een sfeer die de culturele en architectonische rijkdom van de Spaanse hoofdstad weerspiegelt.

De straten van Almagro zijn bezaaid met gebouwen in aristocratische stijl, waarvan er vele dateren uit de 19e en 20e eeuw, wat een vleugje geschiedenis aan het gebied toevoegt. Dit gebied staat bekend om de huisvesting van enkele van de meest exclusieve ambassades en residenties in Madrid, waardoor het een eersteklas woonlocatie is.

Almagro valt op door de nabijheid van kunstgalerijen, theaters en haute cuisine-restaurants, en consolideert zichzelf als een culturele en gastronomische enclave. De aanwezigheid van ambassades en historische herenhuizen voegt een prestigesfeer toe aan het gebied, waardoor het een zeer gewaardeerde plek is voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusief verblijf in het hart van Madrid.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50990 2.200.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen