Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
MAD24406
420.000 €
Appartement Verkocht
8 afbeeldingen beschikbaar
MAD24406
420.000 €
Appartement Verkocht

Excellent 1 Slaapkamer Appartement te koop in Justicia, Madrid

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 68m²

Appartement met een oppervlakte van 68 m², gelegen op de eerste verdieping van een klassiek gebouw met lift. In dit appartement met 1 slaapkamer, 1 badkamer, woon-eetkamer en open keuken, allen met ramen, kan een sfeervolle renovatie worden uitgevoerd.

Lucas Fox biedt dit te renoveren appartement te koop aan in het centrum van Madrid, in de wijk Justicia. Het is perfect voor investeerders, stellen of alleenstaanden, dankzij het renovatiepotentieel om een fantastische tweede woning op een uitzonderlijke locatie te worden.

Het is gevestigd in een klassiek gebouw uit 1910, met name aan de rustige Calle Regueros, in de meest levendige wijk van Madrid. Het ligt zeer dicht bij cafés, restaurants, kleine decoratie- en kledingboetieks, etc. Het openbaar vervoer ligt op slechts 5 minuten afstand, met bus- en metrolijnen en het treinstation van Recoletos ligt op slechts 10 minuten van de accommodatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eigenschappen

  • Lift
  • Natuurlijke lichtinval

Ligging

De wijk Justicia grenst aan de elegante boulevard Gran Vía en wordt gekenmerkt door zijn neoklassieke gebouwen, luxe boetieks en het Hooggerechtshof, gevestigd in het prachtige Salesas Reales-klooster, gelegen aan de Plaza de Villa de Paris, een van de meest elegante in de hoofdstad.

Er is ook het Chueca-gebied, dat nationaal en internationaal wordt beschouwd als het meest levendige vrijetijds- en restaurantgedeelte in Madrid, beroemd om de originele winkels aan de Calle Hortaleza en de meest trendy uitgaansgelegenheden. Buren van alle leeftijden verzamelen zich in trendy bistro's en tapasbars, evenals op de San Antón-markt, die een dakterras heeft.

MAD24406
420.000 €
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst