Afbeelding van het onroerend goed
MAD24704
550.000 €
Appartement Te koop
20 afbeeldingen beschikbaar
MAD24704
550.000 €
Appartement Te koop

2 Slaapkamer Appartement te koop in Justicia, Madrid

 • Slaapkamers 2
 • Badkamers 1
 • Woonoppervlakte 78m²

Zeer licht te renoveren appartement met 2 slaapkamers te koop in een gebouw met lift in de wijk Justicia, Madrid.

Lucas Fox International Properties presenteert dit uitzonderlijke appartement op de vierde verdieping van een klassiek gerenoveerd gebouw uit 1800, in de rustige Calle Belén, in de wijk Justicia, in de wijk Centro van Madrid. In het gebouw wordt een lift geplaatst en de oplevering wordt eind 2020 verwacht.

Het appartement van 78 m² wordt volledig gerenoveerd. Momenteel heeft het een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een keuken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eigenschappen

 • Lift
 • Hoge plafonds
 • Natuurlijke lichtinval
 • Exterior
 • Renovatie object

Extra's

 • Klassiek gebouw
 • Volledig te renoveren
 • Erg licht

Ligging

De wijk Justicia grenst aan de elegante boulevard Gran Vía en staat bekend om zijn indrukwekkende neoklassieke gebouwen, designerboetieks, grote hotels en kleine karakteristieke restaurants. In de buurt vind je een grote verscheidenheid aan musea zoals het Romantiekmuseum, het Stedelijk Museum op de Plaza de Barceló, de Mapfre Foundation, maar ook kunstgalerijen zoals Marlborough en officiële gebouwen zoals het architecturale complex van het klooster van de Salesas die het Hooggerechtshof van Spanje huisvest.

In de wijk Justicia ligt de wereldberoemde wijk Chueca, beroemd om zijn homoseksuele, multiculturele moderne sfeer, vol charmante cafés, boetiekhotels zoals Urso of Only YOU en originele buurtwinkels in de straten Barquillo, Fernando VI, Piemonte, Argensola, Orellana, maar ook trendy uitgaansgelegenheden zoals Diurno en de cocktailbars Cock en Museo Chicote, evenals klassieke tavernes. Dit alles maakt het tot een unieke buurt in de wereld, waar iedereen graag zou willen wonen.

De vernieuwde oude buurtmarkten zijn nu in de mode en bewoners van alle leeftijden komen er samen. De Mercado de San Antón en de Barceló hebben bijvoorbeeld dakterrassen, trendy bistro's, gespecialiseerde boekhandels, schoonheidscentra met biologische cosmetica en kruidendokters. In de buurt vind je ook tapasbars aan de Calle Alonso Martínez en de mythische brouwerij op Plaza de Santa Bárbara. De verfijnde Grupo Nomo, gespecialiseerd in Japans eten, heeft de wijk Justicia, met name Calle Bárbara de Braganza, gekozen om een trendy winkel te openen. Dit alles toont het belang van dit deel van Madrid aan.

MAD24704
550.000 €
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst