MAD50388 1.850.000 € Appartement te koop

Excellent 2 Slaapkamer appartement te koop in Recoletos, Madrid

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 114m²

Uitstekend licht en zonnig huis in een klassiek gebouw en twee balkons te koop in Recoletos, Madrid.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 114m²

Wat je moet weten over deze appartement

Het appartement, volledig gerenoveerd met een design, heeft een oppervlakte van 114 vierkante meter die zeer nuttig is, verdeeld over twee grote woonruimtes, zeer licht omdat het twee balkons heeft met uitzicht op een met bomen omzoomde straat, een eetkamer, een open keuken, twee slaapkamers met twee badkamers (de grootste is groot) en een aparte wasmachineruimte.

Het huis, volledig nieuw, is volledig ingericht en beschikt over hoogwaardige apparatuur. De badkamers, keuken en naturel eikenhouten vloeren zijn geleverd door de Porcelanosa Group. Het appartement is voorzien van gecentraliseerde warme en koude airconditioning en individuele verwarming.

Gelegen in een gebouw met een klassieke gevel en een representatief portaal in Recoletos, zeer dicht bij het Retiro-park, een ideale plek om te genieten van activiteiten en wandelingen midden in de natuur. Het ligt zeer dicht bij andere zeer emblematische punten van de stad, zoals de Puerta de Alcalá, de Plaza de Cibeles, het Prado Museum of de Koninklijke Botanische Tuin.

Bovendien heeft het allerlei diensten en winkelgebieden, aangezien het zeer dicht bij de straten Serrano en Velázquez ligt, waar de meest luxueuze winkels van de hoofdstad zijn gevestigd (Louis Vuitton, Loewe...) en de straat Jorge Juan, met de meest trendy restaurants in de stad (Amazónico, El Paraguas, Lobito de Mar).

De uitstekende distributie, de onverslaanbare locatie en de prachtige kwaliteiten maken dit pand tot een UNIEKE KANS.

Appartement te koop

Extra's

- Gerenoveerd klassiek gebouw

- 2 balkons met vrij uitzicht

- Grote hoofdslaapkamer

Indeling appartement

- Woonkamer

- Open keuken

- 2 kamers

- 2 badkamers

Recoletos, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Het is een emblematische wijk in het hart van Madrid en staat bekend om zijn elegantie en verfijning. De brede boulevards, zoals de Paseo de Recoletos en de Calle de Serrano, zijn bezaaid met luxe winkels en eersteklas restaurants.

Bovendien maakt het uitstekende communicatienetwerk, met nabijgelegen metrostations zoals Retiro en Colón, evenals verschillende bushaltes, het een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar comfort en stijl in de stad.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50388 1.850.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen