MAD50986 1.950.000 € Appartement te koop

Excellent 3 Slaapkamer appartement te koop in Recoletos, Madrid

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 150m²

3-slaapkamer appartement in uitstekende staat te koop in Recoletos, Madrid

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 150m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox International Properties presenteert dit volledig gerenoveerde huis met zeer goede kwaliteiten te koop op twee minuten lopen van het El Retiro Park in Madrid.

Als we de drempel van dit appartement overschrijden, vinden we een prachtige keuken, waarin tot in de puntjes is gezorgd. Vervolgens gaan we door naar een ruime en vrolijke woon-eetkamer met veel lichtinval waar je kunt genieten van een balkon op de hoek van de straat met vrij uitzicht en bomen rondom.

Het nachtgedeelte bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers.

Het huis is volledig gerenoveerd. Elk detail van het huis is tot op het hoogste niveau geperfectioneerd; Zonder twijfel een luxe huis in de beste buurt van Recoletos. Het heeft ook centrale verwarming en airconditioning.

Neem contact op voor meer informatie. Vanwege de uitdrukkelijke wens van de eigenaar kunnen geen echte foto's van deze woning worden gepubliceerd.

Appartement te koop

Indeling appartement

  • Woonkamer
  • Keuken
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Balkon

Recoletos, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

In de wijk Recoletos staan gebouwen van groot belang, zoals de Nationale Bibliotheek, het Nationaal Archeologisch Museum of de kerk van San Manuel en San Benito. Het is de moeite waard om de nabijheid van het El Retiro-park te benadrukken. Het is ook een belangrijk commercieel gebied voor luxe goederen, waar ook enkele van de beste restaurants van de stad Madrid te vinden zijn.

De wijk heeft metrolijn 4, die de Goya-straatas bedient met de haltes Colón, Serrano en Velázquez, evenals lijn 2, met haltes bij Banco de España en Retiro.

Het station Cercanías Madrid dat de wijk bedient, is het Recoletos-station, met aansluiting op verschillende lijnen, dat zich onder de Recoletos-promenade bevindt, aan de westelijke rand van de wijk.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50986 1.950.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen